måndag 26 oktober 2015

Envis som bara den

Säger som jag brukar, helgerna går alldeles för fort. Vi har haft en riktigt bra helg i Karlstad hos syrran och hennes familj. Och vi var flera syskon som hade möjlighet att åka dit och fira en av våra goa systersöner som fyllde 4 år.


Det är alltid lika skoj när vi ses. Lördagen bjöd inte på något höjdarväder under hundpromenaden. Men söndagen var riktigt solig och fin.


Vi ser ju kanske inte jättesociala ut ;). Surfplattor och telefoner i händerna, fast det såg faktiskt inte ut så här hela tiden. 

Idag tog jag cykeln till jobbet och vi fick sen gå hem från fritids. Lillgossen fick för sig att han skulle springa, men lilltösen har inte minsta lust att springa. Jag skriker efter lillgossen att han måste stanna och vänta in oss vid vägkorsningarna. Men det totalstruntar han i. Han bara springer på, kollar lite bakåt ibland så han har lite koll på oss. Imponerad över att han orkade springa så för det är bara uppför hem, men galen över att han inte stannade och väntade på oss vid vägkorsningarna.


Min lillskrutt som hämtar posten efter att han sprungit hem, han är envis som bara den. 


Igår på kvällen blev det ett pass på gymmet och det var länge sedan jag körde det passet så nu har jag träningsvärk, det gillas. Idag blev det till att sitta och trampa på motionscykeln, 85 minuter stod jag ut. Men det vara tack vare att jag tittade lite på Så mycket bättre på surfplattan och sedan på Sverige quizen.
Nu är det hög tid att hoppa in i duschen och sedan är det sängen som gäller.

Ha det gott!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. vad grym du är med presentationen.. inte för att jag har ngt sådant i mitt jobb men som du säger någon chefs typ så hde jag också varit lite mer nervös...
  JAg håller med dig morgon träningarna är underbara... måndagar är min morgonträning och när man väl startat det och kommit in i det så är det ju inte jobbigt, eller ja det är ju tidigt men man blir ändå sporrad...

  Kul med kalas och det där med att alla sitter med en tel, hmmm det känns igen ;-)
  Det är höstlov nu och idag är dagis också stängt pga studiedag så jag är hemma, bara det att lilleman slog upp sina ögon kl 5 idag, mindre kul...

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Ekologisk hudvård ,använder traditionell grekisk visdom och blandar det bästa av vad naturen.
  http://shop.adoniaorganics.se/

  SvaraRadera
 3. Skönt med ett pass på gymmet. Dit längtar jag.
  Kul med kalas.
  Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!