fredag 23 oktober 2015

De missade ju för tusan i princip varje boll

Bild från PinterestAlltid lika gött med fredag, även att jag trivs har roligt på jobbet så tycker jag att det allra bästa är att få vara ledig med mina bästa. Som vanligt på fredagar så försöker jag få träningen avklarad på morgonen. Idag blev det lite gång på löpband med hög lutning varvat med lätt jogg, hade inte riktigt knät med mig idag så det blev inget superpass.

Sen så har jag varit lite nervös inför dagens arbetsdag. Jag skulle nämligen göra en presentation inför koncernchefen för Swerea (den svenska forskningskoncernen för industriell förnyelse). Och jag är lite fånig och blir nervös så fort det är någon med lite hög tittel som jag ska prata inför. Men de är ju faktiskt bara helt vanliga människor och jag försöker tänka att jag sak vara precis som vanligt och prata på samma sätt som jag gör med vem som helst. Fast det är inte så lätt och nervös det var jag, men det gick riktigt bra, han var väldigt trevlig och lättsam.

Annars då, den här veckan har precis som de andra veckorna flugit fram. I tisdags var det dags för den här månadens tjejmiddag. Och det är alltid lika trevligt. Den här gången körde Kerstin ett kort yogapass med oss innan maten, riktigt mysigt. Sen fick vi en underbart god trattkantarellsoppa och en ljuvlig äppelpaj. Och så hade Bodil, som vi var hos, en sådan bra idé att vi alla skulle ta med oss varsinn tidning som vi läst ut och så bytte vi tidningar med varandra, en riktigt bra idé : ).Den här tidningen fick jag med mig hem. Jag har aldrig läst något nummer av den så det ska bli spännande, hoppas få lite tid under helgen att bläddra i den.


I onsdags var tanken att lillgossen skulle testa att spela pingis med pingisklubben här i stan. Men bara timmen innan så ångrade han sig, han ville inte alls testa. Jag hade inte orken att försöka övertala honom att åka dit så istället åkte vi till träningslokalen som mitt jobb har och spelade lite pingis där. Jag gillar att spela pingis, men nog är det svårt. Fast jag får erkänna, att spela med småkidsen var ju inte världens roligaste, de missade ju för tusan i princip varenda boll, så mycket till spel blev det inte. Men men, övning ger färdighet, vi får fortsätta att träna så sitter det säkert snart : ).


Idag efter jobbet hann jag åka en kort vända till köpcentret för att inhandla en present till en av mina systersöner innan jag skulle hämta kidsen från skolan. Och jag hittade en ny affär, tror den hette TGR. Det var en rolig affär, perfekt för att inhandla presenter.Så var det ju så soligt och fint ute hela dagen så jag och lillgossen gick ut och lirade fotboll efter lite städning inne. Sen lyckades vi få med oss resten av familjen också så vi kunde spela match.


Nu är det soffmys som gäller och imorgon bär det av till syrran i Karlstad.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Hoppas att presentationen på jobbet gick bra och att ni får en riktigt mysig helg. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!