tisdag 27 oktober 2015

Flög ur ett par svordomar

Vanligen så lämnar maken kidsen på fritids på morgnarna och jag hämtar dem. Men idag bytte vi då jag ändå skulle skjutsa äldste grabben till tandläkaren i Falun. Jag gick upp i tid och gav kidsen frukost och satte mig sen själv för att hinna med en liten mysstund.
Men så hör jag bara hur det skramlar till i vardagsrummet (ja de får sitta vid teven och äta frukost på vardagarna, men helgerna är heliga, då sitter vi alltid tillsammans vid matbordet) och sen kommer det, "mammaaaa", en hel skål med mjölk och flingor ligger på mattan och på lilltösens ben och fötter. Där rök min tänkta lugna stund, kan säga att det flög ur ett par svordomar ur min mun. 

Lilltösen hade turen idag att bli hämtad från fritids redan kl 11 av bästa kompisen och hennes farmor. Lillgossen lämnade jag hos grannen och bästa kompisen så fick han vara där hela förmiddagen och bli lämnad till fritids först kl 12. Tackar ödmjukast för det! Och nu har de fått höstlov, maken är ledig imorgon och jag torsdag och fredag, ska bli så himla skönt.

Idag låg ett nytt nummer av Allt i hemmet i postlådan. Jag och lilltösen myste ner oss i soffan på kvällen, jag med en latte och hon med en kopp grönt te (hon tycker inte riktigt om det men hon vill ändå ha och sitta med muggen i händerna :)), och bläddrade i tidningen. Det är så härligt att göra sådant tillsammans och höra henne drömma om hur hon vill ha det. Det var en bild från ett sovrum med frukost på sängen, hennes kommentar var då "åh, så ska jag säga till min pojkvän sen att jag vill ha det", så sött.
Ska ta och packa träningsväskan innan sovdags. Tänkte testa ett lunchpass imorgon, som en PT har i träningslokalerna på jobbet.
Ha det!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Härligt när barnen säger sådana kommentarer. :-) Skönt med träningsass på lunchen. Det gjorde jag förr både på lunchen och tidig morgon innan jobbet, när jag jobbade i stan. Nu blir det mest ett stress moment om jag ska få in det då jag har en bit att köra. :-) kramizz Laila

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!