söndag 14 september 2014

Plumsade i vattnet

Vilken fantastiskt fin höstdag vi har haft! Det är nästan så att det har känts som en riktig sommardag. Och när det är så härligt väder vill man ju bara vara ute. Så jag och småttingarna drog iväg på en liten utflykt medan maken kaklade i köket. Och äldste grabben, han får man tyvärr nästan aldrig med sig på utflykter längre.

Det blev korvgrillning, eller nej det blev det ju inte, vi fick inte fart på grillen så det blev till att äta kalla korvar, men det funkade det med :). Så blev det lek, blåbärsplockning och jag hittade två fina kantareller och blev så glad för jag trodde att jag skulle hitta fler, men där trodde jag minsann fel. Och så blev det äventyr i skogen och lillgossen plumsade i vattnet. Men han var lika glad för det och hans mamma kunde inte hålla sig för skratt.

Och så är det ju valdagen idag, så självklart var vi iväg och röstade.
Nu på kvällen fick jag till ett gympass med en vän. Så kul att få sällskap under passet och det roligaste idag var inte själva träningen utan det var att få tid att snacka lite :).

Tittar på valvakan men nu är jag för trött så det får bli sängen. Tycker det är skrämmande att se hur stora SD har blivit, hua. Och så måste jag säga att jag inte tycker om att höra hur illa partierna pratar om varandra. Varför kan man inte bara säga vad man står för utan att snacka skit om de andra. 

Ha det bra!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig söndag ni haft!!!
  Jag har inte varit så insatt i valkampanjerna kanske pga att dom hela tiden är på varann... jag slö tittade igår men det beror på att jag var slö efter helgens fest och soffan var ett skönt alternativ ;-)
  Jag laddar och påminner mig själv att åka till gymet direkt efter jobbet idag... finns inga ursäkter ;-) mannen har ledig dag i schemat så det är sådana här dagar jag ska ta mig dit...

  ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Blir så inspirerad av alla mysiga utflykter du tar med barnen på. Det är något jag måste bli bättre på.
  Har varit på uruselt humör hela dagen idag, gissar att det är gårdagens katastrof val.

  Kram fina

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder!

  Jag och min familj var också på utflykt i söndags i det härliga vädret. Underbart om hösten blir så här solig och fin.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Blir arg bara jag tänker på valresultatet :-( Skrämmande att SD är vårat tredje största parti. Känns inte som vi går framåt i utvecklingen, snarare flera steg bakåt :-(

  Vilka härliga bilder från en fin utflykt :-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!