lördag 27 september 2014

Helnöjd

Det blev en supertrevlig kväll igår, god mat och trevligt sällskap. Och jag orkade hålla mig kvar ända till kl 24, det är inte ofta jag orkar vara vaken så länge en fredag :).

Och vet ni, nu sitter jag vid vårat matbord och njuter av kaffe och en tidning och känner mig så glad och tacksam. Som jag har saknat dessa mysiga helgfrukostar när vi inte har haft något kök. Nu är det inte mycket kvar innan det är klart, eller det saknas en del belysning och lite lister, så det är en del jobb kvar, men nu kan vi i alla fall laga mat och sitta ordentligt och äta. Det kommer bli så himla bra och jag känner mig helnöjd. När allt är klart och jag fått fixat och donat så ska jag försöka fota och visa.Det är precis så här jag vill att det ska vara. Att man kan sitta här vid bordet tillsammans och rita, pyssla, läsa, dricka kaffe, "blogga" eller vad man nu vill göra :). 


Men nu så är det slut på slappandet. Här ska plockas och grejas i köket.

Ha en bra dag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Men visst är det så! Köket är hemmets hjärta på något vis och det är mysigt när det är full aktivitet vid köksbordet!
  Ha en härlig helg

  SvaraRadera
 2. Ska bli så kul att få se det färdiga köket sedan!
  Visst uppskattar man ett ordentligt köksbord och stunderna vid det när man varit utan det en tid. Fint bord och stolar ni köpt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt att det snart är klart i köket :-) Och visst är det precis så att det är ett rum att umgås i.
  Ha en fortsatt fin söndag nu.
  Kram Katja.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!