torsdag 4 september 2014

Medicinen

Nu är jag galet trött. Men jag har haft en riktigt bra dag. Lunchade med en vän och det är alltid lika trevligt att ses. 


Alltså det är ju bara sååååå gott!


Hämtade barnen med cykeln och vi fick oss en skön promenad hem. Man får tid att prata med dem för när vi väl kommer hem har de ju inte den minsta lust att prata med mig förrän det är dags för middag.Efte middagen åkte jag iväg på bio med storasyrran, mamma och brorsans sambo. Vi såg Medicinen och gud så bra den var! Lättsam och rolig men ändå så tänkvärd. 


Bild från sf.se

"Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll. Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten. Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?" ~ citat från sf.se 

Nu ska jag ta och krypa ner bredvid lilltösen som visst hade smugit sig över till vår säng. Och imorgon bitti då blir det ta mig tusan en powerwalk på morgonen, nu skiter jag i den där eländiga hostan.

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Va kul att höra att filmen Medicinen var bra, tanken var här i går att gå och kolla den, men mannen hann inte hem, så vi får ta den en annan dag. :-) Kramizz och ha en riktigt skön Lördag/Laila

    SvaraRadera
  2. Åh sushi! Nu blev jag sugen :-)
    Ha en skön lördag.
    Kram!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!