lördag 13 september 2014

7-årskalas

Vill börja med att tacka er för era kloka och fina kommentarer till mitt förra inlägg (ja alla andra också förstås :)). Jag startade den här dagen med en riktigt skön promenad, det är skönt att promenera och rensa skallen lite. 


Det var ordentligt dimmigt, men ändå så vackert.Sen så var det äntligen dags för lilltösens 7-årskalas, som hon har väntat och längtat. Vi brukar ha kalasen här hemma, inte så stora utan lite fika och lek. Men när man renoverar hemma och man inte har särskilt stora ytor att vara på så bestämde jag och lilltösen att vi skulle hyra en gympasal och ha kalaset där och då kunde vi ju lika gärna bjuda hela klassen och några till :). Måste säga att det var ett perfekt ställe att ha kalas på, de lekte och hade så skoj.Det fikades, hängdes i ringar, svingades i lijaner, klättrades i ribbstolar och lektes lekar.
Mina fina systerdöttrar var med och hjälpte till med kalaset och de tillsammans med lilltösen hade planerat in diverse lekar och kalaset avslutades med en hinderbana. Och jag måste säga det att jag vet inte hur jag skulle ha klarat av kalaset utan dem. För lite körigt blev det allt, det skulle hissas ner/höjas ringar, hällas upp saft, reda ut lite tjafs med mera, så tusen tack Lina och Ida för hjälpen idag!Och det var inte bara 7-årskalas idag, på eftermiddagen var det dags att fira en av mina systerdöttrar och systerson. Så mycket fika har det blivit idag :).

Nu börjar klockan bli mycket och det är dags för mig att krypa till kojs.

Må så gott alla fina!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Jättesmart idé å ha kalaset i en gympasal! Det är ju mycket spring i en 7-årings ben ;-)
  Har tänkt mycket på ditt förra inlägg och kan bara hålla med de andra.Men det är inte lätt att släppa känslan av att inte duga även om man väljer att inte ha kontakt alls. Jag kan ofta känna att vänner/familj räknar med att jag ska åka och hälsa på dem... men det är väl lika långt för dem att åka till mig!!?
  En tråkig känsla är svår att ruska av sig tyvärr.
  Kram på dig och hoppas ni får en härlig söndag.

  SvaraRadera
 2. Tänkte på detta när jag hörde om kalaset, "var ska ni vara?" Vi har flera gånger lånat gympasalen för kalas för våra barn. Sista året sonen hade kalas ordnade vi innebandykalas. Alla kom ombytta och hade med sig innebandy och körde sedan järnet i nästan två timmar.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!