tisdag 9 september 2014

Börjar redan komma

Yes! Imorse vågade jag mig på ett pass på gymmet, kändes gött i kroppen och träningsvärken börjar redan komma, det gillas :).
Efter fritids stack både lilltösen och lillgossen till kompisar. Känns lite märkligt att de är så stora nu så att kompisar är roligare än att komma hem och vara med mamma ;). Men jag är så glad att de har fina vänner att vara med.

Maken nattade barnen ikväll och då passade jag på att ta mig en rask promenad. Letade fram vikterna och satte dem kring fotleden. Fast de bara väger 1kg styck så känns det ganska bra i benen när man går, särskilt i uppförsbackarna :).
Men nu ska jag ta mig ett skönt bad.

Ha det bra! 

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Härligt med träning! Här har det varit dåligt med det, har varit tvungen att bortprioriteras det vilket känns mindre bra. Visst känns det konstigt tomt när barnen blir så stora att de försvinner bort till kompisar. Men som du säger skönt att det är precis som det ska vara!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!
  Ha en fin onsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Heja dig!! Smart med de där vikterna å ha på promenaden. Tummen upp för det tipset :-)
  På fredag väntar ett gympass och jag tror att kroppen kommer få en lite chock men jag ser fream emot det.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Perfekt med vikter på benen, förstår att det känns.
  Njuter av att mina än så länge är så trötta och mamma mys sugna när de hämtas på dagis. Förstår ju dock att den tiden snart är förbi.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är attans skönt att lämna nattning till mannen och ta sig en promenad, sådana vikter har jag med, känns gott efteråt :-)
  Stora killen ser man mindre av, lille sitter som en igel... men visst det är precis så det ska vara det tycker jag med

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!