måndag 22 september 2014

En av de bästa

Helgen är förbi och måndagen går mot sitt slut. Och vet ni vad, helgen som var är nog en av de bästa helger jag haft. En helg i fjällen med fantastiskt fina människor fick mig att må så bra och jag känner mig fylld av tacksamhet. Vi var ett gäng på fem tjejer, två av dem är fina vänner till mig och de andra två var nya bekantskaper för mig. Och det var två underbara människor som jag hoppas att jag kommer träffa fler gånger.
Lördagen tillbringade vi nästan hela dagen på fjället och vi tog oss upp på Städjan. Så otroligt fin utsikt därifrån, jag fotade en del men har inte hunnit föra över bilderna till datorn så nu blir det bara mobilbilder.
När jag väl tagit mig ner för Städjan, vilket var väldans läskigt enligt mig som är höjdrädd, satt det väldigt fint att få sitta ner och njuta av en god sopplunch. Sedan blev det lite mer vandrande och filosoferande. En paus för blåbärsplockning eller snarare blåbärsätning fick det ju lov att bli också, när man hittar så fina blåbär går det ju bara inte att låta bli :).

Men nu får det räcka för idag, nu måste jag sova. Fler bilder kommer en annan dag.

Ha det gott!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Låter så härligt. Både med vandring i fjällen och umgänge med vänner!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sådana helger behövs då och då för att tanka energi och bara njuta. Härligt.
  Vart ska ni åka?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser fantastiskt fint ut :-) vad mysigt att ha en helg med vänner det behövs det med :-)
  Sv tack för din fina komm
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Älskar fjällen. Städjan har jag varit uppe på flera gånger.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fina bilder Jennifer. De förmedlar verkligen allt det vackra och storslagna som är de svenska fjällen. Så fina! Och vad härligt att komma tillbaka efter en sådan fin helg som har gett så mycket kraft och ny fin vänskap dessutom. En riktigt härlig höstboost. Jag hoppas att du har tagit med dig känslan in i den nya veckan och har fått njuta av fina höstdagar.

  Ta hand om dig vännen!♥

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!