lördag 4 april 2015

Svett och tårar

Vilka härliga dagar vi har! Det här med ledighet och få vara tillsammans med familjen i en stuga i Sälen, det är grejer det!

Igår tog vi skotertaxi upp till Hemfjällsstugan där vi åt gulaschsoppa och våfflor. Sen så tog vi skidorna tillbaka. Det blev en liten utmaning och mitt tålamod fick sig en rejäl prövning. Jag hade glömt att det var en del uppför innan det blev att bara åka utför. Efter ca 500 m säger lillgossen att han inte orkar mer, och då är det 4,5 km kvar. Jag försökte lirka och trixa, få honom att tänka på annat genom att vi sjöng sånger, men till slut så var det bara att dra honom uppför. Det övriga gänget fick åka på i sin takt. Men när det sen blev utför så piggnade han till lite och tillslut så  var vi nere. En riktig kämparinsats av lillgossen!Jag fick mig sen en runda på skidor på egen hand. Det gick inte fort men det var så skönt.


Igår fyllde vår älskade grabb 16 år. Han är så himla fin och har ett hjärta av guld. Kan inte fatta att han blir så stor, tänk nu får han börja övningsköra, helt galet! 
Det blev en dag i backen igår. Fast vi knappt har åkt något så är barnen så himla duktiga. Jag och lillgossen kämpade på. Han har inte riktigt fått till det där med att bromsa men han vill ändå åka själv eftersom syrran gör det. Och det blev några duster mellan oss, jag ville att han skulle hålla i mina stavar och träna på att bromsa och svänga, där det var lite brantare så fick han åka själv där det var flackare. Efter att han åkt rakt in i ett staket och slog i huvudet så var det dock lättare att få honom att hålla i mina stavar. Så fick vi oss en utmaning när vi skulle ta oss till Valletorget. Men efter svett och tårar så var vi där :).Ute skiner solen och det ser ut att bli en riktigt fin dag. En liten skidutflykt är tanken att det ska bli och sen så är det After ski med Måns Zelmerlöw som vi tror att vår lilltös är väldigt sugen att gå på :).

Ha det bra och Glad påsk på er!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Ser så härligt ut!
  Här vaknade vi till lite snö på marken, men den försvann så fort solen kom fram. Blir nog en löparrunda senare i em...
  Vem skulle inte vilja gå på after ski med Måns Zelmerlöv?!?😉
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är impad av ditt tålamod ;-) Det låter som ni har det toppen!
  Jo men jag hade nog också kunnat tänka mig after ski i em hehe

  ha en fin påsk
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni har det!! Mysigt att göra sådana här grejer hela familjen.

  Ha det fortsatt bra!
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!