lördag 25 april 2015

Inget för oss

Det är så skoj för sen lillgossen lärde sig cykla så är det första han frågar när vi kommer hem från fritids inte längre "får jag spela tv-spel?" utan nu frågar han "mamma kan vi cykla?". Igår skulle jag egentligen ha städat när vi kom hem men såklart hoppade jag över det och gick ut med lillgossen. Jag passade på att jogga lite lätt medan han cyklade.Det blev ett litet stopp i en lekpark men sen körde han på. Vi tog en 5-kmrunda
och jag tycker det var riktigt bra gjort av honom i och med att han precis har lärt sig att cykla. Han trampade på och fixade alla uppförsbackar galant, men utför tyckte han ibland att det gick lite väl fort och gick istället. Det där med hög fart i nedförsbackar är inget för oss ;).

Idag är det dags att fira en av mina systerdöttrar, sen ska lilltösen på kalas och så har äldste grabben fotbollsmatch. Så det är dags för mig att sticka iväg och inhandla lite presenter.

Ha en bra lördag!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Så härligt när dom kan släppa tv och data
  Men idag blir det bara det då jag o lillskruttan är hängiga :/
  Ska försöka komma igång med träningen igen efter varit sjuk en lång tid då jag inte kunnat träna fast jag vill :/men nästa vecka ska jag prova yogan om ens det funkar ...
  Hoppas att du får en underbar lördag
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Så härligt att lära sig cykla! det är bra när det finns något som är roligare än dator och tv. Här är det studsmattan som gör att det blir mer utomhustid just nu.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!