fredag 10 april 2015

Helt ok med lite tråkigt ibland

Jamen det är ju något visst med dessa fredagar. En skön känsla i kroppen liksom, att veta att man har en ledig helg framför sig. Jag vet att det är många som menar att man ska inte gå och längta till fredag och helg utan man ska alltid ha det lika bra här och nu och man ska se till att ha ett jobb som man älskar. Men jag vet inte riktigt om jag håller med helt och hållet, jag tycker på något sätt om att längta, och se fram emot saker. Och jag kan känna lite att man inte alltid behöver ha det superskoj utan det är helt ok med lite tråkigt ibland. Men såklart ska man inte gå runt och må dåligt och ha ett jobb som man vantrivas med, då bör man göra något åt saken. Men vi är alla olika och man får ju förstås tycka och tänka precis som man vill. Men jag kommer fortsätta att längta efter fredagar och helger för ledig tid med mina bästa är det som betyder mest för mig.

Fredagar innebär kortdagar på jobbet och det är rackarns skönt. Idag var kidsen med sin morfar så jag åkte dit när jag jobbat klart och hämtade två nöjda barn som hade haft det så bra. Vi åkte till Kupolen för att köpa presenter. Lilltösen skulle på kalas nu på kvällen och så ska vi på dop imorgon. Det var väl inte jättepopulärt att åka till köpcentret men när jag utlovade fika så blev det genast roligare :).
Vi shoppade en byxdress till lilltösen också och den ville hon såklart ha på kalaset. Och håret visste hon precis hur hon ville ha.

Jag hade en tanke att gå upp tidigt imorse och köra ett gympass före jobbet. Men när klockan ringde var jag så himla trött så jag valde att sova en timme till istället. Det innebar att det fick bli ett pass här hemma istället innan fredagsmyset. Det blev ett rent styrkepass men jag växlade hela tiden mellan två övningar och körde väldigt kort vila mellan seten, så då blir det lite flåsigt och svettigt ändå. 
Hoppas ni haft en fin fredag och får en härlig lördag!

Kram Jennifer


1 kommentar:

 1. Jag längtar alltid till fredagar, okej onsdagar också ;-) jodå man måste längta... Jag sa till min man att jag skulle kunna tänka mig att sluta jobba, jag blev så bekväm på påskledigheten... men det hade nog inte varit så kul i längden

  Mut-fika är perfekt eller som jag somhöjer veckopengen när äldsta får passa lilleman om vi är iväg

  Hon kommer stråla på kalaset.

  ha en fin lördag och ha så trevligt på dopet

  kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!