lördag 18 april 2015

Hur korkad får man vara

Det ser ut att bli en strålande dag! Jag och lillgossen vaknade i soffan, vi var själva hemma igårkväll så vi bäddade ner oss i soffan :). Typiskt nog så hade jag glömt att stänga av larmet på telefonen, så kl 6 ringde den och lillgossen vaknde förstås och ville inte sova mer. Hur korkad får man vara att glömma en sån sak! Ja ja, skönt att komma igång tidigt och få en lång dag.Solen strålade när vi vaknade och jag hade tänkt ge mig ut på ett pyramidintervallpass. Hade frågat äldste grabben om det var ok att lillgossen var hemma bara medan jag sprang och det var det. Men lillgossen ville inte alls att jag skulle ge mig ut utan vara hemma med honom. Så då letade jag reda på ett kettlebellpass på Youtube som jag körde så hoppas jag kunna komma ut sen när maken kommit hem.Efter ett svettigt pass smakar det extra bra med en god frukost. Fast de där jordgubbarna såg bara fina ut, de smakade mest vatten.

Lilltösen var på disco igår och sov sen över hos en kompis. Känns konstigt att hon har blivit så stor och kan sova över hos kompisar. Så nu ska vi fundera ut något att göra, jag och lillgossen, innan det är dags att hämta henne. På eftermiddagen ska vi hem till vänner där det blir middag.
Ha en fin lördag!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Ajajaj, den är inte kul en lördagsmorgon ;-) men som sagt.. dagen blir längre och det hinns med mer :-) Gäller å se det positiva!
    Hoppas ni har en fin söndag.
    Kram!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!