söndag 12 april 2015

Satt nog lite väl länge

Igår hade jag en tanke att köra pyramidintervaller direkt på morgonen men jag hamnade vid köksbordet med kaffe och Allt i Hemmet istället. Kände mig täppt i näsan och kände av halsen så jag bestämde mig för att köra på eftermiddagen istället om det halsonda släppte.
Men jag satt nog lite väl länge med kaffekoppen för sen blev det galet stressigt. Jag var tvungen att hinna till Apoteket och till Ica för att handla innan det var dags att åka iväg på dop och så var det visst lite lunch som var tvunget att fixas också. Jag fattar inte att jag alltid lyckas stressa till det, men vi kom i tid i alla fall. Fast äldste grabben var lite sur för han hann inte fixa håret riktigt (det där håret det är viktigt det), men det kan han i alla fall inte skylla på mig för ;).
Det var makens lillasyster som döpte sina fina döttrar. Jag tog en massa kort med kameran men de har jag inte hunnit föra över till datorn, kanske blir det fler dopbilder en annan dag. Dopet var jättefint och det var en jättehärlig präst, 78 år var han. Jag blev lite skraj att han skulle tappa den yngsta tjejen när han bar henne. Han blev alldeles andfådd och hostig, men han fixade det :).

Och mitt halsont kändes mycket bättre efter dopet så framåt kvällen tog jag mig ut och körde mina pyramidintervaller. Fy tusan så tungt det gick, jag hade god lust att ge upp. Men det kan man ju bara inte göra när man väl tagit sig ut, och när de väl var klara så kändes det så himla skönt och jag var sjukt nöjd.
Men hörni, nu gör jag det igen, sitter för länge med min kaffe. Nu måste här sättas fart, det ska städas, bakas, lagas och tittas på när äldste grabben spelar match och sen blir det lite försenat födelsedagsfika för grabben. 

Ha en bra dag!

Kram Jennifer 

2 kommentarer:

 1. Fina bilder och vad mysigt med dop. Jag måste fråga, vad är pyramidintervaller? :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :).
   Pyramidintervaller är att man kör intervaller först stegrande och sedan minskade gällande tiden. Man kör ex-vis 2-3-4-5-4-3-2 minuter där man håller ett högt tempo, så vilar man hälften av den tiden man nyss sprungit, så när man kört 2 min så är det 1 min vila sedan springer man 3 vilar 1 1/2, så kör man på så. Under vilan kan man välja att antingen gå eller jogga lätt. Jag tycker de är roliga att köra.
   Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!