onsdag 22 april 2015

Rädd för att göra "fel"

Idag har det varit fullt upp. Hämtade lillgossen från fritids och lilltösen gick iväg till keramiken. Hemma ville lillgossen så gärna ut och cykla och jag kände att jag inte kunde säga nej så vi gick ner till cykelvägen där han och en kompis cyklade fram och tillbaka i full fart. Sen blev det till att laga mat lite snabbt, maken hämtade hem lilltösen och vi fick i oss lite mat innan det var dags att åka iväg på orienteringen med kidsen. Idag var det första gången för den här säsongen och jag kan väl säga det att lilltösen var taggad men lillgossen var inte så sugen på att åka dit. Men väl där så märkte jag att han hade roligt.
Den gruppen som lillgossen är med i började med en namnövning. De stod i ring så skulle de var och en säga sitt namn och göra en rörelse så skulle de andra upprepa namnet och göra samma rörelse. Jag såg hur jobbigt många tyckte att det var, det var nästan så att det kom tårar från någon. Och det gjorde så ont i mig, jag minns själv hur jobbigt jag har tyckt att det har varit att göra sådant. Så rädd för att någon ska tycka att jag gör fel, så rädd för att göra "fel". Jag har aldrig gillat att improvisera utan har alltid velat få instruktioner för vad och hur som ska göras. Men det är nog väldigt nyttigt med sådana övningar och tränarna gjorde det på ett bra sätt och hjälpte dem bra om de inte kunde komma på 
något. 

Båda kidsen var nöjda efter träningen, men väldigt trötta så det var bråk och grin hela vägen hem så det blev raka vägen till sängen. Och nu är det hög tid för mig att sova.

Ha det gott!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Det är jobbigt, och alla barn är olika.. och jag tror det är bra med träning och övning, för när jag var liten var det ingen som som fick träna på att stå i focus och göra saker.. men vi alla hamnar där ngn ggr och då är all träning bra..men som du säger det gör ont att se när barnen mår dåligt ..men sen se lyckan över att klara det :)
  KRAM Sanna

  SvaraRadera
 2. Jag hade nog aldrig ställt mig och gjort så och jag var galet blyg när jag var liten, vägrade tom dans kring midsommarstången men man ville ju gärna ha den där glassen som det bjöds på efteråt hehe... Både på gott och ont att ha sådana övningar!
  Vad duktig han är som cyklar själv det är lite av en befrielse, fast han får ju inte rymma ;-)
  Du är grym med träningen! Heja!

  Tack för ditt grattis <3

  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!