söndag 5 april 2015

Drömmer om

Då är vi hemma igen efter några härliga dagar i Sälen. Tänk vad det gör gott att få komma iväg lite och få vara tillsammans och bara ägna sig åt varandra. Vi hade gärna stannat längre, mycket längre och jag, lilltösen och lillgossen drömmer om en egen stuga i fjällen. Maken drömmer dock om ett ställe i Spanien och äldste grabben tyckte faktiskt att det räckte med skidåkning och snö och var nöjd med att åka hem, han är ingen vintermänniska. Men ändå har det varit så roligt att han varit med oss och åkt och han är så himla snäll och hjälper sina syskon och gnäller inte det minsta.
Sol, skidåkning, god mat och dryck, lek, spel, äggmålning, löpning, after ski och allt detta tillsammans med mina allra bästa. Ja som sagt, jag hade gärna stannat längre.


Men nu börjar det bli sent och det är hög tid att gå och sova. Hoppas kunna få till ett besök till min bror och hans familj imorgon, de har äntligen fått tag på ett hus och jag är så nyfiken på hur det ser ut. De har hamnat på rätt sida älven nu :).

Ha det gott!

Kram Jennifer


2 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får en mysig annandag påsk. Kram

    SvaraRadera
  2. Förstår att du gärna stannat längre :-) låter verkligen toppen.
    Och är det inte Mums mums ;-) där på ett foto ;-)
    Kram och ha en bra vecka nu.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!