tisdag 28 april 2015

Välbehövligt

Dagarna bara rusar fram tycker jag, bara några dagar kvar och sen är vi inne i maj.
Ikväll var det dags för "tjejkväll" hemma hos fina Carina och jag kände bara att det var så välbehövligt att få lämna allla vardagssysslor hemma och få träffa fina vänner, äta god mat, snacka, skratta och bara ha det gott. Så tack Carina och alla ni andra för en toppenkväll! Jag verkligen älskade efterrätten så den kommer jag garanterat att göra här hemma någon gång. Det var turkisk yoghurt blandat med riven vit choklad och på det en massa goda bär.
Nu har jag kört två hela vilodagar från träningen. Jag har känt mig så otroligt stum i benen och träningen går så fruktansvärt tungt. Därför tänkte jag att det skulle vara bra för kroppen att få vila lite. Så har jag köpt en massagekudde som jag hoppas ska kunna hjälpa till med att få bort lite stumhetskänsla i benen. Sitter med den nu och låter vaderna få sig en omgång. Det är så där att det gör på gränsen till för ont, men det är nog väldigt välbehövligt :).

Ha det!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

 1. Kör med foamroller emellanåt och den är verkligen effektiv.
  Är segt med träningen denna veckan. Hade tänkt mig en jogginrunda i morse, men förhandlade med mig själv så det blir ett gympass i em istället. Ska försöka komma ut på en runda imorgon bitti istället. Är så himla trött för närvarande så jag ser fram emot sovmorgon på fredag.
  Härligt med tjejkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack själv bästa Jennifer! Det blev verkligen en trevlig kväll och precis vad jag oxå behövde :).

  Hoppas du får en bra Valborg o första maj.

  Stor kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!