tisdag 21 april 2015

Sjunde veckan

Imorse cyklade jag iväg tidigt för att hinna köra korta intervaller på löpbandet innan jobbet. Nu är jag inne på sjunde veckan på det löpprogram som jag följer och det känns fortfarande roligt. Jag har aldrig tidigare lyckats följa något program för jag brukar känna att jag själv vill välja vad och hur ska träna utifrån vad jag känner för för dagen. Tror jag ska köra det här programmet några veckor till och sedan ska jag hoppa på något program inför Lidingöloppet.







Enligt programmet så ska man, den dagen som man kör korta intervaller, sedan köra ett lugnt 5 km-pass på kvällen. Jag frågade lilltösen om hon ville hänga med på cykeln och det ville hon. Härligt att få hennes sällskap. Lillgossen, han var ute och cyklade med maken och det hade gått hur bra som helst och han hade varit så nöjd och sagt "nu kan jag cykla överallt". Och det blev ingen rymning idag ;).

Nu är det dags att sova.

Ha det!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

  1. Burkar vara precis som du att jag vill välja själv, även fast jag vet att jag borde följa något program.
    Bra jobbat
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad är det för program du hittat och följer ??
    Kram Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett program som fanns i ett nummer av iFORM. Det är inför en halvmara, jag ska inte springa någon sådan men tyckte programmet såg roligt ut. Det är tre olika intervallpass i veckan men ungefär var tredje vecka byter man ut de långa intervallerna mot ett distanspass. Man kör pyramidintervaller, korta intervaller och sen långa intervaller. Riktigt roligt faktiskt :).
      Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!