söndag 26 april 2015

Behövde det

Lördagen gick i ett huj så det var skönt att ha söndagen oplanerad :). Vi skulle handla lite på IKEA och passade på att testa brunchen som de har. Den var helt ok tycker jag, inte wow, men för det priset så helt ok. Vi köpte lite hyllor som ska få agera rumsavskiljare i kidsens rum.

Sen har det varit lek med kompisar för hela slanten. Medan maken skruvade hyllor så gav jag mig ut och körde ett pyramidintervallpass. Så fint ute, men oj vad det blåste, fick kämpa på rejält i motvinden som jag hade ibland.


Syns på mitt hår att det blåser rejält :).


Sen försökte jag ta det lite lugnt hemma, men det är ju alltid något som ska göras, tvättas, plockas undan, städas, lagas mat. Ja ja, en kopp kaffe sittandes fick jag i alla fall :).

På kvällen stack jag iväg och körde ett gympass med en kompis. Hon följer ett träningsprogram från en av Olga Rönnbergs böcker så jag hänger på lite grann på det programmet också även att jag inte riktigt hinner köra alla pass eftersom jag kör mitt löpprogram. Det vi körde idag var riktigt skoj, fast vi förstod inte riktigt en övning så en snäll kille ingrep och visade oss. Och vi fick oss ett gott skratt för vi hade tänkt köra den på ett lite tokigt sätt. Härligt att få träna, skratta och snacka lite. Jag behövde det för jag har känt mig sur och på dåligt humör hela helgen, utan att egentligen veta varför.

Men nu är det dags att sova.

Ha det gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Hurtiga du! Min träning den här veckan är verkligen inget och hurra för! Men i morgon är det ny vecka = nya tag.
    Hur gör man pyramidintervaller? *nyfiken*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pyramidintervaller innebär att springer fort i tex 2-3-4-5-4-3-2 min, mellan intervallerna vilar man hälften av den tiden man nyss sprungit.
      Jag gillar dem :).
      Kram Jennifer

      Radera
  2. När jag blir så där sur och grinig beror det oftast på att jag inte tränat på ett par dagar eller att jag har varit uppbokad på för mycket en tid. Jag behöver tid för återhämtning emellanåt och då gärna någon timme för mig själv.
    Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. nej det är ju inte så dyrt för en familj att få en rejäl måltid på Ikea... det som kostar är när man kommer till kassan/utgången då man packat på sig mer än vad man behövde hehe...
    Du är grym med din träning... Jag är sur och vidrig innan min mens, jisses så hemsk jag kan bli! Ja jag kan bli sur och grinig andra dagar med ;-)

    ha en fin kväll
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Tänk vad mycket det gör att få träna… känner att jag verkligen saknar min träning på gymmet !!
    Men hoppas som sagt få komma igång snart ..
    Ikea är helt ok och perfekt om barnen ska orka med dom också…
    Kram Sanna

    SvaraRadera
  5. Underbart att få träna, prata och skratta - en härlig kombo. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!