torsdag 26 september 2013

Helgtripp

Kikar in en snabbis innan det är dags att lägga barn och sätta igång med packning. Imorgon sticker jag iväg med fantastiska vänner till den enas stuga i den Värmländska skogen. Det ska bli så skönt att få tid till att bara vara, njuta av naturen, umgås med vänner, äta gott och lite träningen blir det nog också. Jag är sååå tacksam över att få sticka iväg med fina vänner på en helgtripp!



Bilder från förra hösten då vi var där.


Imorse blev det ett konditionspass. Jag körde passet jag skrev om tidigare, 1000 m crosstrainer, 2000 m rodd, 3000 m cykling gånger två. Det är faktiskt ett riktigt bra pass som jag troligen kommer att köra många gånger :).

Det blir en liten paus från datorn och bloggvärlden nu, kanske kommer det någon hälsning från stugan, vi får se. Annars så passar jag på att önska er en fin fredag och en härlig helg!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

  1. Vilka bilder!!! Trodde det var reklambilder först.
    Låter som en härlig helg.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Då önskar jag dig en helt fantastisk helg tillsammans med dina vänner. Hoppas på fint väder, mycket skratt, god mat och avkoppling :)

    Kram på dig! /Anna

    SvaraRadera
  3. Ha det riktigt mysigt i de Värmlänska skogarna.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Låter härligt och energigivande. Kram.

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig helg du har att se fram emot, hoppas ni får det lika fint denna helgen som bilderna visar från förra året och såklart en helg med mycket skratt, go mat och gott i glasen... Och träning då ;-)

    Trevlig helg
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  6. Ha en riktigt skön helg!!
    Bara njut :-)

    Kram K

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt skön helg. Vilka fantastiska bilder!

    SvaraRadera
  8. Hoppas du får en riktigt bra helg :-)

    SvaraRadera
  9. Wow! Helt galet vackra bilder Jennifer! Ha nu en strålande fin helg tillsammans med dina vänner. Fyll kroppen med sköna skratt och energi.

    Kram på dig

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas ni får en fantastisk helg!
    Kram♥

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!