fredag 13 september 2013

Hiskeligt humör

Jag och lillgossen som skulle ha en lugn och skön förmiddag, medan lilltösen var i skolan. Men så lugn blev den inte, lillgossen var på ett hiskeligt humör, som tyvärr smittade av sig på mig. Han satt bland annat ute på altanen och gallskrek och svor. Han kunde inte rita en bil sa han. Jag gick dit och ritade en bil men han blev galen och sa att den var "skitful" och då försvann mitt lugn och jag sänkte mig dessvärre till samma nivå. Ja, ja så kan det vara vissa dagar, vi har väl alla dåliga dagar.
Dagen började i alla fall bra, med ett skönt pass på gymmet. Det blev cykling och styrka. Och vi fick oss en mysig lunchstund i alla fall, räksallad till lillgossen och sushi till mig :-).

Efter att vi packat och hämtat lilltösen stack vi till stugan och tanken är nu att vi bara ska ha det lugnt och skönt. Få se hur våra humör ska klara av det ;).

Ha det toppen!

Kram Jennifer 

7 kommentarer:

 1. Andas djupt och räkna till 10 :-)
  Trevlig kväll

  Kram K

  SvaraRadera
 2. He he, det där känner man igen. Det där med att tappa humöret alltså.

  Så härligt att åka till stugan! Längtar till min nu kan jag lova.

  Hoppas ni får en kanonhelg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Oj oj du är inte ensam, här hemma tappas också humöret och själv har jag inte alltid världens bästa tålamod...
  Hoopas att ni får en lugn och härlig helg i stugan

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Hamna på sitt barns nivå händer alla. Man är ju bara människa. Och ni hade ju en supermysig dag ändå och det är det du kommer minnas. (det är ju så bra att man oftast glömmer det där trista stunderna när man tappar tålamodet och lugnet;))

  Ha en riktigt skön helg i stugan!
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 5. Stor kram. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig :( Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag kan också flippa ur när jag blir arg på dottern. Nu är hon iallafall bättre men snart kommer tonåren och jag bävar för hur det kommer bli! Hoppas lördagen blir bättre. Annars lugnar det sig säkert om några år....
  Kram helena

  SvaraRadera
 7. Man kan verkligen bli skogstokig på dom små!! Världens mysigaste kan på en sekund förvandlas till små monster då är det allt för lätt att hamna på samma nivå ibland!

  kRam

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!