torsdag 19 september 2013

Cirkelträning

Äsch, den där tröttheten har funnits här idag också. Jag innbillar mig att det är omställningen från sommar till höst som gör det och när kroppen vant så sig så blir jag piggare igen. Och lite piggare känner jag mig när jag tänker på att det är fredag imorgon!

Jag startade i alla fall dagen med lite uppiggande träning. Det blev gymmet och styrka idag igen. Det är perfekt när man tränar så tidigt för då är det knappt någon annan där och man kan köra cirkelträning utan att behöva trängas eller vänta på andra. Jag brukar välja 2-3 övningar som jag går runt mellan så kör jag 10-12 repitioner på varje ställe och tre varv. Sedan vila i ca 30 s och så väljer jag nya övningar och jobbar på så så länge som jag hinner.

Idag var en bra dag på jobbet, vi hade en heldagsutbildning tillsammans hela avdelningen. Vi pratade vision och målbild och sådana saker. Men oj vad det tar på krafterna att sitta och lyssna, ta in saker och lära sig. Kidsen var också trötta efter skola och dagis, så vi gjorde det enkelt för oss idag och fixade våfflor till middag. Det är enkelt att göra och som jag nämnt förut så är jag barnsligt förtjust i våfflor :).

Igår var det avslutning på skogsleken. Det blev tyvärr ingen vidare bra avslutning för lillgossen för han ville inte alls vara med. Han var med på en grej men sedan gick det inte att få honom att vara med på mer, han totalvägrade. Ja, så kan det vara vissa gånger. Lilltösen hängde i alla fall med på allt och hade riktigt skoj och så var det ju spännande att få träffa trollmor som bjöd på chokladbollar.
Nu får det bli en god kopp thé tror jag. Datorn måste jag lägga åt sidan för jag blir så trött i ögonen och huvudet. Måste nog ta och boka en tid hos optikern, för jag blir så trött av att sitta vid datorn. Därav är jag lite dålig på att kommentera hos er nu, jag orkar helt enkelt inte sitta vid datorn så mycket.

Hoppas att ni haft en bra torsdag och att ni får en härlig fredag!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är med din träning! Ser riktigt smarrigt ut med våfflor dessutom!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat med träningen!
  Hoppas att ni får en mysig helg :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag blir mer och mer sugen på att gymma när skriver om det, men en 15 kg bebis är också tung hehe... Och energi tar han också jag är dödstrött...
  Tråkigt när han vägrar skogsleken ftersom han tyckt det varit roligt och våfflor låter gott till middag!!!
  Nu ska jag till ishallen och hämta sonen, sen tar vi fredag och myskväll!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också bäst att träna på morgonen så man får vara lite mer i fred och slippa trängas och vänta på att saker man vill ha ska bli lediga. Det börjar faktiskt gå bättre och bättre också med att komma upp så tidigt - morgontrött som jag är. Ögonen behöver jag också kolla de glasögon jag har idag funkar inge vidare, jag ser nästan bättre utan dem vissa stunder så nåt har förändrats ;) Hoppas du blev lite piggare idag och fick en fin ledig fredag ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också bäst att träna på morgonen så man får vara lite mer i fred och slippa trängas och vänta på att saker man vill ha ska bli lediga. Det börjar faktiskt gå bättre och bättre också med att komma upp så tidigt - morgontrött som jag är. Ögonen behöver jag också kolla de glasögon jag har idag funkar inge vidare, jag ser nästan bättre utan dem vissa stunder så nåt har förändrats ;) Hoppas du blev lite piggare idag och fick en fin ledig fredag ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!