onsdag 25 september 2013

Slappa i soffan

När man gjort något som man varit väldigt orolig och nervös inför så känns det ju bara såååå skönt när man fått det avklarat. Och så känner jag nu, kursen är avklarad för denna gång och det gick faktiskt bra, deltagarna var nöjda. Just nu har jag fruktansvärd huvudvärk, brukar bli så för mig när jag gått och spänt mig och sedan slappnar av. Så nu tänker jag bara slappa i soffan resten av kvällen, och jag firar faktiskt den avklarade kursen med godis ;).


Dagen har bestått av träning, jobb, hålla i utbildning, glutenfria pannkakor (ja, jag lyckades faktiskt steka pannkakor idag, och jag fick så mycket beröm av lilltösen över det ;)), spela spel och lite bus.


Jag startade dagen med ett pass på gymmet. Det är helt perfekt att jag har ett gym via jobbet som öppnar 05.30 och som inte ligger långt från arbetsplatsen. Jag körde lite uppvärmning i roddmaskinen men sedan blev det ett rent styrkepass. Det är bra att värma upp i roddmaskinen innan styrkeövningarna tycker jag, för det känns som att man aktiverar hela kroppen då och får upp både pulsen och värmen.

Jag blev av med teven här nu, det är grabbens favoritlag (Liverpool) som spelar match så jag hade väl inte så mycket att säga till om. Men nu vet jag inte hur jag ska lyckas se Roomservice?! på kanal5play antar jag att jag bara kan se det i efterhand, så det får väl bli till att titta på det imorgon istället.

Ni ska ha hemskt mycket tack för era peppande kommentarer gällande utbildningen jag hållt i! Må gott!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Helt rätt att fira med godis och slappa i soffan. Beundrar dig som vågar hålla sådana kurser. Du är grym!!

  Ha en skön kväll!! Och snart är det fredag..... :)

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Kanon - och du gör helt rätt som hittar ditt sätt att belöna dig själv! Njut framgången och att det finns Play nä rman missar TV.. Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Å vad skönt att det gick så bra! Känner igen det där att man blir både trött och lätt kan få ont i huvudet när man slappnar av efter man varit nervös.
  Vila på soffan är min specialité ;)

  KRAM fina!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Här kommer alltid huvudvärken som ett brev på posten när jag stressar, men även för väderväxlingar och mens mm. jag somnade till Roomservice igår så jag får också leta upp play.
  Ha en bra dag.
  kram Helena

  SvaraRadera
 5. Så skönt att det gick bra :-) klart man ska belöna och fira med godis!! Gott!
  Huvudvärks dagar är inget vidare drabbar mig med när något utöver ligger bakom!!!
  Så grym och inspirerande du är med din morgonträning!

  Ha en fin dag kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Vad skönt för dig att du är klar! Och godis är bra! kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Klart utbildningen gick bra! Så lyxigt att kunna passera gymet på väg till jobbet. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!