tisdag 17 september 2013

Känner träningsvärken komma

Imorse blev det ett rent styrkepass på gymmet och jag tycker redan att jag känner träningsvärken komma, känns gött!


En banan innan träning.


Det har gått i ett på jobbet idag och jag börjar känna mig lite stressad över saker som jag känner att jag inte hinner med så som jag skulle vilja hinna med. Men det är som det är, jag gör så gott jag kan.

Nu på kvällen tog jag mig en promenad för att varva ned. Det är allt bra skönt att ut och gå och det gör gott för psyket :).

Nu blir det nog till att sitta och skämmas till Hollywoodfruarna. Ha det bra!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Har varit på funktionell styrka nu ikväll och det lär jag känna av imorgon o på torsdag!;) Fast det är rätt skönt trots allt.
  Finns inget bättre än en promenad eller joggingrunda för att rensa hjärnan. Ska försöka komma ut imorgon om jag orkar när jag slutat 18.30...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja med skämms... Men tittar ändå ;0)

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt att du kom ut!! Jag måste jobba med mig själv för att övervinna bekvämligheten nu när ruskvädret och mörkret slår till. Jag är verkligen en gym människa under den här årstiden men det är så mycket smidigare med att springa eftersom man inte behöver passa tider.

  Bra med din blogg för jag blir peppad!!

  KRam

  SvaraRadera
 4. Jag slapp skämmas idag eftersom jag var på bio men den filmen var knappt nå bättre än de puckade fruarna. Vad duktiga vi varit idag du och jag som tränat i alla fall ;) Tummen upp för oss !!!!

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Skön start på morgonen... och ofta är det faktiskt skönt att ta en promenad (kan vara nog ansträngande det med) men bara få gå ja det känns bra för kropp och psyke det med ibland!
  Gårdagen gick i ett även måndagen gick i ett, kändes som jag hängde i köket från det att jag kom hem till jag slängde mig över kudden, fick liksom ingen ro att varva ner.. så igår missade jag fruarna, kanske hade varit ett skönt avslut på kvällen att titta lite och skämmas hehe...

  Din kommentar kom fram!

  Ha en fin dag
  KRAM Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!