måndag 2 september 2013

Jag gillar det

Andra dagen i september går mot sitt slut. Hösten är verkligen på intågande och jag gillar det, jag gillar när det gröna blandas upp med gult och rött och luften blir sval och klar. Just nu längtar jag efter lugna, sköna dagar, att kunna ut i naturen med mina bästa och ha matsäcken packad i ryggsäcken.

Precis som jag kunde misstänka så blev dessvärre hälen än mer öm efter gårdagens jogginrunda så idag fick det bli lite trampande på cykeln. Det känns lite trist för nu är det snart bara en månad kvar tills det är dags för tjurruset. Men, men jag får försöka vila hälen och strunta i att det inte blir så mycket löpträning innan loppet, jag får tragla på med styrka och trampa på cykeln. Jag har ändå inget tidsmål till det loppet utan hoppas bara kunna klara av banan. Jag var ju tvungen att kolla in videon från förra året igen, det ser ju bara så skoj ut :).

Må gott!

Kram Jennifer


8 kommentarer:

 1. Jag gillar oxå att det är höst! Liksom du längtar jag efter utflykter med packad matsäck :).

  Trist m hälen :(. Tyvärr är det enda som hjälper (om det är hälsporre) att vila fr löpningen eller åtminstone att dra ner rejält på löppassen (& stretcha). Krya på foten.

  Hoppas du får en bra vecka!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild. Men rackar'ns häl. Håller tummarna för att den mår bra snart. Kram.

  SvaraRadera
 3. Hösten är såååå välkommen!
  Nääää ska du delta i tjurruset, eller joooo vad roligt såklart! Det ser roligt ut!!! jobbigt också. sådana utmaningar skulle jag vilja göra istället för att "bara" springa!!!
  Heja dig!

  Och hoppas din häl blir bättre snarast!

  Ha en bra dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Trist med hälen - är det hälsporre du har fått? Hoppas det blir bättre iaf till det är dags för loppet. Jag tycker det är jobbigt när hösten börjar smyga sig på - gillar inte att frysa men man kanske borde lära sig att kläs sig lite bättre kanske ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Trist med hälen - är det hälsporre du har fått? Hoppas det blir bättre iaf till det är dags för loppet. Jag tycker det är jobbigt när hösten börjar smyga sig på - gillar inte att frysa men man kanske borde lära sig att kläs sig lite bättre kanske ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Trist med hälen - är det hälsporre du har fått? Hoppas det blir bättre iaf till det är dags för loppet. Jag tycker det är jobbigt när hösten börjar smyga sig på - gillar inte att frysa men man kanske borde lära sig att kläs sig lite bättre kanske ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Wow Tjurruset, vad kul! Så trist att inte kunna träna ordentligt. Men du verkar ha en bra plan. Kram

  SvaraRadera
 8. Så fin bild.
  Men nej hälen, vad har hänt?
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!