måndag 30 september 2013

Slumra i soffan

Det blev till att stanna hemma från jobb idag, lillgossen behövde också kurera sig lite så han var hemma med mig. Det blev lite spel och ganska mycket film, han tittade på film och jag kunde slumra i soffan. Ändå känner jag mig trött nu, så det blir snart till att krypa ner i sängen, jag ska försöka orka upp till jobbet imorgon.

Jag har orkat fixa med lite bilder från helgen också. Men som jag nämnt tidigare så måste jag ta mig i kragen och boka en tid hos en optiker för jag får sådan huvudvärk när jag sitter vid datorn så det blev inte så mycket bildfix.
Naturen är fantastisk, det är så rogivande att strosa runt och fota.


Höstens färger, det är underbart!I och med att jag inte kunde träna på grund av förkylningen så blev det en hel del fotat. Men det finns så mycket vackert att jag hade kunnat
fota lika mycket till :).


Jag har varit usel på att titta in hos er nu, så fort jag känner mig piggare ska jag läsa ikapp hos er. Men nu får det räcka med datortid för idag.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder! För visst är väl ändå naturen vacker såhär års...

  Hoppas att ni kryar på er, både du och sonen, så att ni snart är på benen igen!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Verkligen vackra bilder, vilket smultronställe ni har!! Se till att få den där optikertiden, inge vidare att gå runt med huvudvärk!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder. Krya på er. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder! Känns riktigt rogivande bara att titta på bilderna!:)
  Krya på er!
  Här är det verkligen en dag av vart. I söndags kändes träningen riktigt bra och igår var det segt igen. Igår var jag beredd att skita i allt och sluta jogga överhuvudtaget, men sedan fick jag intala mig själv att vara nöjd med det jag kan för närvarande. Jag har liksom fastnat vid 3 km och varje försök att jogga längre ger känningar i knät. Tur att jag kan ta snabba promenader i alla fall!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Sista bilden är ju helt magisk!!!
  Det är många som är sjuka nu. Jag har piggnat till och börjat komma igång igen med både hästarnas och min träning, skönt.
  Krya på dig, kram!

  SvaraRadera
 6. Vackra höst!! Sista bilden var fin:-)
  Skönt att få vara hemma en dag och ta igen sig...
  Hoppas att du mår bättre idag och kom iväg t jobbet!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder. Hoppas ni har kryat på er.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Du är så duktig, helt fantastiska bilder.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så härliga bilder!!

  Kram Madame Edith

  SvaraRadera
 10. Så himla fina bilder! Och vilken fin header!! Fota är få kul och man får inte nog ibland. Bra att förkylningen börjar släppa. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!