måndag 9 september 2013

Yrslig

Igår bestämde jag mig för att inte fortsätta med 5:2. De två första veckorna kändes riktigt bra men efter min andra "fastedag" under tredje veckan så har jag mått så dåligt. Jag har varit yrslig, illamående och känt mig så svag i kroppen. Jag är inte säker på att det är 5:2 som gör att jag mår som jag gör men jag valde ändå att avbryta. Nu har jag ätit som vanlgit sedan i torsdags men jag mår fortfarande konstigt. Jag har försökt läst på ännu mer om 5:2 och en professor som själv kör den metoden, rekommenderar inte att man kör 5:2 om man styrketränar mycket och tränar mycket konditionshöjande träning och det är just så som jag tränar. Så det blir inte mer 5:2 för mig för jag vill inte behöva lägga om min träning.På skolgården finns ett roligt klätternät som lillgossen gärna klättrar upp i när vi hämtar lilltösen. I torsdags när vi hämtade så klättrade han allra högst upp, väl uppe så skriker han med panik i rösten "mamma, jag är jättekissnödig!!!", som tur var hann han ner och in på toaletten :).


Hoppas er måndag varit bra och att ni får en fin tisdag!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Å, bilden och den kommentaren!!! Så härlig. Det är ju så det blir med de där små ;)) TUR han hann ner!

  Och bra att du fimpat 5:2. Kanske 6:1 kan vara ett alternativ de dagar-veckor du tränar mindre. Kaloriintag måste absolut vägas mot hur aktiv man är och hur mycket energi man gör av med. Hoppas du mår bättre snart och slipper illamåendet och yrseln.

  KRAM!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hoppas yrseln ger med sig och att du känner dig bättre. Bra att du lyssnar på kroppen. Jag har oxå varit sugen att testa 5:2 men vill inte skära ner på träningen så det får vara.

  Vilken härlig bild på J! Och tur att han hann ner :).

  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Nej har du en bra träningsrutin ska då välja det före. Jag är känslig för lite kolhydrater och reagerar som du då. Av detta kan jag få migrän och går ner men tyvks också gå upp igen så jag är inte säker på hur bra den är på mig med. Hoppas du mår bättre snart! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Otäckt när man mår så där, yrsel är ju aldrig kul. Hoppas att det ger med sig snabbt. Då är den dieten inget för mig heller, då jag väljer konditionshöjande träning och ibland styrketräning.
  Tur att han hann ner!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är klokt. Tränar man så hårt som du gör kan det inte vara bra med två fastedagar om 500 kcal. För mig, just nu fungerar det utmärkt. Men får jag tid att öka på min träning får jag se om det är hållbart eller om jag också måste öka på lite under halvfastedagarna. Kram.

  SvaraRadera
 6. Ha ha vilken rolig bild och händelse fast liten panikartat för sonen att känna sig kissnödig där på toppen - skönt att det gick bra i alla fall. Trist med yrseln hoppas det går över nu när du slutat med dieten - jag har faktiskt bestämt mig för att sluta med dieter - jag tränar 4 dagar i veckan så jag borde kunna äta normalt, det är ju sockret man ska försöka hålla sig bort ifrån istället även om det inte alltid är så lätt när det finns centerrullr med lakritssmak...ha ha ha

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Ha ha vilken rolig bild och händelse fast liten panikartat för sonen att känna sig kissnödig där på toppen - skönt att det gick bra i alla fall. Trist med yrseln hoppas det går över nu när du slutat med dieten - jag har faktiskt bestämt mig för att sluta med dieter - jag tränar 4 dagar i veckan så jag borde kunna äta normalt, det är ju sockret man ska försöka hålla sig bort ifrån istället även om det inte alltid är så lätt när det finns centerrullr med lakritssmak...ha ha ha

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 8. Jag tror att olika dieter passar för olika människor så se det som att du testat en som inte funkar optimalt för dig!
  Kommentaren.. Så himla skön!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 9. Härligt... så typiskt att bli kissenödig just då!!!

  Nu har du ju testat... och jag tror som Sara att olika dieter passar olika människor! men det ska ju absolut inte få en att må dåligt!!! Tror mycket väl att du vet vad du ska stoppa i dig och inte ;-) Jag är också en godisråtta men det måste man få unna sig ibland.. så strikt får det inte bli (tycker inte jag)

  Det är bara jag som lämnar och hämtar just nu (mannen jobbar ju skift och de dagar han jobbar är det lååånga pass)
  men nä det går inte så bra! han vet när vi parkerar bilen vad som väntar.. hänger läpp i dörren och blir ledsen och klamrar sig fast i mig! det är då fröken tar honom och jag bara går.. yup det gör ont och jag trodde som andragångs förälder att jag klarade detta... men såklart är det tungt! men det går över ganska direkt har dom sagt så det känns bra!
  Hoppas att det löser sig för lillgossen, inte ska man behöva oroa sig kvällen innan!

  Nu är det dags att hoppa i skorna och ta en runda!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!