fredag 20 september 2013

Barken, förra helgen och bra pass

Idag startade jag med ett pass som jag blev sugen att testa efter att jag läst om det på Annika Sjöös blogg. Passet ser ut så här: 

1000 m löpning
2000 m rodd
3000 m cykling

Men eftersom jag har ont i hälen så valde jag 1000 m crosstrainer istället för löpning (försöker vila hälen så mycket som möjligt). Detta skulle köras två gånger. Det blev ett riktigt bra pass och det var jobbigare än jag trodde. Rodden gick tungt, jag fick stumma ben ganska snabbt. Det har nog blivit lite för tufft för mina ben här några dagar.

Idag skulle jag och lillgossen åka till sjön Barken i Smedjebacken och se hur det såg ut hos mamma och pappa i husvagnen som de ställt upp där. När lilltösen fick höra det blev hon jätteledsen och grät massor. Då bestämde vi oss för att ringa till förskolan och säga att hon fick vara ledig idag. Och vi fick en superhärlig dag!



Jag glömde såklart kameran hemma så det fick lite fotande med telefonen. Det var ett riktigt fint ställe, lugnt och skönt och fin natur.


Nu har jag äntligen gått igenom bilderna från förra helgen. Lördagen var kanonfin och det blev lunchpicknick och fika vid sjön och så byggdes troligen årets sista sandslott.



Äggmacka är ju en perfekt picknicklunch :).



Troligen byggdes årets sista sandslott. Och vilken lycka att få hjälp med bygget av storebror.




Den här helgen blir vi hemma, eller inte maken han och några kompisar drar till stugan imorgon på lite grabbträff. Så vi andra får snällt stanna hemma, men vi får trevligt besök imorgon av goa vänner så vi får det nog bra :).

Önskar er en skön kväll och en härlig lördag!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag ni fick. Klokt beslut att ta ledigt för lilltjejen. Vad duktig du ärmed träningen! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Jag dööör!! Vilka bilder. Jag blir så sugen på gifflar, äggmacka, svensk natur, sköna dagar som ni haft.

    Din träning ser frestande ut....ska testa något liknande ;)

    TACK raraste för att du gör mig så glad och skriver så fint. Det gör du alltid!

    Ha en skön helg med din fina familj!

    KRAM
    Lotta

    SvaraRadera
  3. Jag har varit och är förkyld, så det har varit dåligt med träning den här veckan. Knät har krånglat lite igen också, så deppigt.
    Mysig dag ni ser ut att ha haft!:) Jag har precis stekt ägg till mackor jag och dotter ska ha med oss imorgon då hon ska spela fotbollscup.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken dag!! Och vilken helg förra helgen!! Blir glad av dina härliga bilder! Ni är så bra på att göra utflykter och hitta på roliga saker i er familj! Tror du ska få tipsa mig om utflyktsmål i vår närhet. Har ingen koll på alla mysiga ställen som finns.

    Önskar dig en bra helg min fina vän!
    Stor kram Carina

    SvaraRadera
  5. Hoppas din häl blir bättre snart.
    Det låter roligt med den träningskombon. Jag hade också bytt ut löpningen mot crosstra. eller liknande. Löpning är inte riktigt min tekopp. Än ;) Kram.

    SvaraRadera
  6. Det där passet ska jag prova nästa tillfälle på gymmet :-)

    Vilken härlig dag ni fick och vilket väder!! Jag har sagt det förr men säger det igen, du är så duktig på att hitta på härliga aktiviteter med dina barn. Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är. Jag var och lyssnade på Martina Haag som pratade om träning, väldigt inspirerande.
    Tur att du lät lilltjejen följa med, det blev ju en jättemysig dag.
    kram Helena

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!