måndag 29 juli 2013

Rost

Hemma en kortis efter att ha haft ett par bra dagar i Karlstad. Alltid lika skoj att hälsa på hos syrran och hennes familj, kidsen kommer så bra överens och har så roligt när de träffas.




Igår stack vi iväg till en kanonmysig liten inredningsbutik som låg i utkanten av Karlstad. Rost heter den och det fanns ju bara så mycket fint. Hade min plånbok tillåtit det så hade jag kunnat shoppat hur mycket som helst, men nu fick jag nöja mig med några fina gamla flaskor, jag kunde ju inte sätta sprätt på alla semesterpengar ;).



Bilderna är tagna med telefonen så de är inte av bästa kvaliten.


Kidsen var väl inte överförjusta i det stället men vi hade lovat dem fika på ett ställe efteråt så de stod ut :). Det blev fika på ett ekologiskt café. Det var riktigt fint men utbudet på fika var ju inte det allra bästa. Det fanns våfflor och tre sorters kulglass att välja på, men det ska sägas att glassen var gudomligt god. Barnen satt i bilen på väg till caféet och sa att de ville ha coca cola att dricka, men det var ju inte tal om att de hade något sådant "kommersiellt tjafs" på det här ekologiska cafét ;).





En rolig lite annorlunda lekpark fanns det också så kidsen
fick göra sig av med lite energi :).

Tack kära syster med familj för ett par riktigt bra dagar!

Nu är det till att tvätta och packa om. Imorgon åker vi iväg på en liten kryssning med kompisar. Lite träning ska väl hinnas med ikväll också, får bli en joggingrunda och lite styrka. Jag börjar faktiskt längta riktigt efter att köra pass på Friskis igen, ett hösttecken?!

Ha det gott alla fina! Jag hinner inte kika in hos er nu men senare i veckan ser jag fram emot att få läsa ikapp hos er och se hur ni har det i den härliga sommarvädret.

Kram Jennifer

9 kommentarer:

  1. Visst är det roligt att besöka alla små gårdar och kaféer som poppar upp överallt om sommaren! Ha en bra kryssning! Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Mysiga ställen ni hittat! Var ligger dessa? Har inte hört talas om något av dem. Ha en bra kryssning!
    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ursäkta sent svar. Jag vet inte riktigt var ställena låg, vi hakade bara på syrran. Men när vi åkte till Rost så åkte vi genom Färjestaden och fortsatte en bit till ut på landet. Caféet låg någonstans mellan Hagfors och Molkolm, mer än så vet jag inte. Men det går säkert att googla och hitta vägbeskrivning :-).
      Ha det gott! Kram Jennifer

      Radera
  3. Mysiga bilder!
    Hade också velat ha syskon :-)

    Kram K

    SvaraRadera
  4. Sådana småställen är mysiga att besöka!!!
    Hoppas du fick lite träning innan kryssningen, själv har jag testat din kettlebell länk två ggr nu... Hur bra som helst, tack :-)
    Hoppas ni får en trevlig kryssning

    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  5. Roligt att hitta såna mysiga butiker! Här har vi varit iväg på shopping idag och jag önskar oxå att det fanns meeer pengar ;) kram Suss

    SvaraRadera
  6. Låter hur mysigt som helst! Ha en härlig kryssning :)

    SvaraRadera
  7. Låter som riktigt ljuvliga dagar. Kram.

    SvaraRadera
  8. Så mysigt, älskar små butiker med en massa fint.
    Ha det så mysigt på kryssning.
    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!