fredag 5 juli 2013

Första sidan

En rask promenad och ett kettlebellpass fick starta den här dagen, har sagt det förut men säger det igen, det är så skönt med morgonträning!Grabben och hans lagkamrater var med på första sidan till tidningen idag. Så nu får han bli med på en bild här. Jag menar det är ju inte jag som fotat och eftersom det ändå var med i tidningen så är det ju redan många som sett det ;).

Han hade sina första matcher idag, dessvärre skadade han sig efter typ de första 10 minuterna. Troligen en muskelbristning, så det blev vila resten av dagen så får vi se hur det går imorgon, risken finns att han inte kan spela mer den här cupen. Det var en mycket besviken grabb kan jag lova.Småttingarna fick åka hem till farmor efter första matchen så de slapp vara på fotboll hela dagen. Och det gjorde att jag dessutom hann med att städa och köpa mig en ny väska. Den känns perfekt när man känner att det inte passar med en handväska men ändå lite roligare än en ryggsäck tycker jag och den rymmer lite extra kläder till kidsen.
Till kvällen tittade solen fram och det kädes som att det passade alldeles utmärkt med lite gott rosébubbel och grillat. Nu ska vi se om vi kan hitta någon bra film att titta på.

Ha det gott!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Bästa starten, stackars sonen. Hoppas han är bättre i morgon. Mums bubbel.
  Kram

  SvaraRadera
 2. En kväll som gjord för rose':). Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att vara på förstasidan, men tråkigt med skadan. Hoppas att han kan spela idag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni njuter av helgen!
  Kram K

  SvaraRadera
 5. Stort att få föra debet i tidningen så!! Fattar ju jag att du är stolta mamman!! Trist med skadan, hoppas det ordnat sig!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Vad kul med bild i (på!) tidningen. Hoppas sonen repar sig snart!

  SvaraRadera
 7. Morgonträning, fotboll, ny väska och bubbel, det låter inte fel alls! :) Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!