söndag 14 juli 2013

En liten trip med tältet

Igår var det ju hur varmt som helst så då bestämde vi oss för att ta fram poolen. Vi har velat lite fram och tillbaka med att ta fram den, jag tycker det är lite otäckt om någon skulle ramla ner i den när vi inte ser. Men barnen vill så gärna så igår åkte den fram, inte är de särskilt snygga, men men de har ju så roligt.Oturligt nog så var det kallt och regnigt här på förmiddagen, fast på eftermiddagen tittade solen fram och det blev lite kvällsbad. Men hua så kallt, bara 18 grader, fast barnen hade skoj ändå.


Jag, min yngste lillbror och äldste grabben på stranden i Rullsand för ett antal år sedan.


Imorgon drar vi iväg på en liten trip med tältet. Blir spännande att se hur det går. När äldste grabben var mindre så brukade vi åka iväg med tältet lite ibland, få se hur det går nu när vi är fem personer. Vi sticker till Rullsand, det är en kanonfin badstrand där så nu är det bara att hoppas att väderprognosen stämmer så att vi får ett par härliga dagar vid havet.

Hoppas att ni har det bra!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

 1. Rullsand, vilket vackert namn.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Spännnade med tältsemester! Vi tältade flera gånger förra sommaren och jag tyckte - förvånansvärt nog - att det var både mysigt och avkopplande! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Kom ihåg hur mycket jag älskade att bada i just sådan pool. Sommar!!!

  Ha det så härligt, ser ljuvligt ut på bilden rån Rullsand.

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig träning och jobbig att ta sig upp för en slalombacke... Perfekt bredd för mig som inte gillar smala stigar hehe...
  Här är mest planmark men det hade varit roligt att testa något sådant, något terrängaktigt...
  Jag var ute igår igen med kompisen och blandade intervall med jogg hua vad man peppar varandra...
  Jag har aldrig tältat mer än på tomten när jag var liten, det kanske satte sina spår för jag sprang alltid in t mamma å pappa :)
  Hoppas att ni får det roligt och såklart fint väder...
  Ja det gäller verkligen att ha ett vaktande öga vid pooler...
  Ikväll har vi sett på film (jag höll mig tom vaken) "Olympus has fallen" inge vidare... Jag kan se och tycker det är ok med filmer där det skjuts på varann men denna var lite to much sådant... Såpass att man tittade bort!
  Har du sett den?
  Nu har min man också semester, härligt och mer tid till träning *tummen upp
  Ha det så bra och trevlig tältning :-)
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Då håller jag tummarna för att ni får fint väder för det blir liksom lite trevligare om man ska bo i tält om solen skiner!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 6. Jag håller tummarna för sol för det vill jag också ha även om jag inte ska tälta. Det går säkert bra och brukar uppskattas väldigt mycket av barnen i alla fall ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Vi har precis varit ute tre nätter med tält, men nu väntar några mer bekväma nätter i stuga och hus. Kram.

  SvaraRadera
 8. Ha det så mysigt nu på tältsemestern. Håller tummarna för att väderprognosen stämmer :-)
  Ja pool är ju både lite och så jag förstår dina funderingar. Här har den inte kommit fram av andra anledningar i år (får ju inte bada just nu) och sen dröjer det ju innan solen värmer den så pass att en badkruka som jag ska hoppa i ;-) Ha det bäst nu! Kram.

  SvaraRadera
 9. Jag kan tro barnen älskar poolen! Jag våndas lite inför när min dotter ska börja önska sig en pool på gräsmattan.. Kul att tälta, det brukar ju uppskattas av de små. Kommer sjäv ihåg hur man tyckte det var jättespännande när jag var liten. Hoppas bara vädret är med er!

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 10. Så mysigt med en tält tripp, det går säkert jättebra.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Vi vågar inte ha pool framme. Av förklarliga skäl. Men åker och badar så fort tillfälle ges.
  Tälta. Det var evigheter sedan. Inte riktigt min grej. Men kidsen älskar det. Tar alltid med tält när vi åker till vänner under sommaren. De sover gärna där och värdfolket blir överlyckliga över att spara lite sängplatser. Men det är såklart inte lika spännande som att åka iväg någonstans till skogen eller en camping. Lycka till. Det kommer säkert gå alldeles strålande
  Kram

  SvaraRadera
 12. Ps. tack rara för fina ord och omtanke <3

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!