tisdag 2 juli 2013

Öland igen

Tror ni att jag har tagit mig iväg till tandläkaren? Nej minsann, jag går med världens tandvärk fortfarande. Jag tyckte att det kändes lite bättre igår och det hjälpte med att äta Alvedon. Imorse hade jag väldigt ont, men med Alvedon så har jag överlevt dagen, fast jag har allt bra ont nu så jag kommer nog inte ifrån ett tandläkarbesök. Grejen är den att jag brukar ha så här ett par gånger varje år, det enda som hjälper är att ta bort tanden och enligt tandläkaren ligger tanden så illa till så att det inte går att dra ut den utan det blir en liten operation och det gör att jag verkligen drar mig för att ringa tandläkaren.

Jaja, kvällen blev riktigt bra trots tandvärk. Det blev en kort, lätt joggingrunda med trevligt sällskap. Och nu har jag suttit och tittat på foton och drömt mig tillbaka till Öland. Jag blir lite tjatig om Öland, men jag kan inte hjälpa det, jag verkligen älskar den ön.

Miljön är underbar och att få ge sig ut på en joggingrunda tidigt på morgonen är en fantastisk start på dagen. 


Perfekt att ha en brorsa som är kock, som fixar en härlig grillbuffé.


Och en massa kor, överallt finns de och de ser ut att njuta av tillvaron :).

Jaha, ni fick stå ut med lite fler Ölandsbilder och det kan nog dyka upp ännu fler :).

Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, så skönt. På torsdag drar Dalecarlia cup igång så då blir det fotboll för hela slanten :).

Må så gott fina ni!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Verkligen underbara bilder! Kan inte annat än att hålla med om att ön är alldeles, alldeles fantastisk! Hoppas att det blir en sväng dit för oss också senare i sommar :)

  Men du, tandläkaren i morgon. Basta!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Aj, aj inget kul med tandvärk och absolut inte att behöva operera:(. Hoppas att det onda bara trollar bort sig självt! Fantastiska bilder, bilder man blir glad av:)

  SvaraRadera
 3. Vet inte om det är nån tröst men jag fick också operera bort en tand (visdom) för ett tag sen och då fick jag besöka tandkirurgen. Han hävdade att jag skulle vara glad att jag var just där, just eftersom de verkligen där är proffs på att ”operera” tänder så hoppas du får komma till ett så bra ställe sen också!!

  Underbara bildet!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Vidrigt med tandvärk!:(
  Tack vare bloggen kommer jag antagligen också till Öland i år. Blir väldigt sugen när jag ser dina bilder!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder. Ser verkligen härligt ut så nog står man ut! ;) Hoppas det löser sig med tandvärken!!

  SvaraRadera
 6. Fy för tandvärken :(. Ring tandläkaren. Jag har gjort likadant med 3 av mina visdomständer - gått och haft ont - och när man sen opererat bort dom har det varit en befrielse!

  Härligt med semester!!!! Och vilka bilder du visar - vackra!!

  Ha en bra dag och hoppas värken försvinner.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Å fy, förstår att du drar dig för att ringa tandläkaren. Kram.

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig haft riktig tandvärk tack och lov. En visdomstand har jag tagit bort och det var ett väldigt meck men när den väl var ute läkte det snabbt och bra.
  Härliga Ölandsbilder!
  Lycka till med tanden:)) Kram, Cicki!

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder, längtar tills vi åker dit om några veckor. Så lyxigt med en bror som är kock.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!