torsdag 25 juli 2013

Carl Larsson-gården

Pustar ut lite i skuggan och passar på att göra ett inlägg. Igår blev det tripp till Carl Larsson-gården med kompisar. Jag har inte varit där sedan jag var liten så det var riktigt skoj att få åka dit och se den vackra gården igen. Och Sundborn är rikitgt fint nu på sommaren.Det finns mycket vackert att titta på.


Man fick tyvärr inte fota något inne och ute hade jag lite svårt att få till några bra bilder. Det var en del folk där och det är ju inte direkt så att man har lust att be alla att flytta på sig för att jag ska få fota ;).


Barnen fick gå på en speciell visning som var anpassad för barn och de var så söta när de gick iväg med guiden. Så fick de låna sjal och mössa. Lite oro fanns det hos mig, visningen skulle hålla på i en timme och guiden sa snabbt till barnen att följa henne så man hann inte prata något med henne utan de försvann snabbt bort. Och visningen som vi vuxna skulle gå började samtidigt så vi fick fort haka på vår guide. Tankarna gick om barnguiden verkligen hade koll på våra små och det kändes skönt när vi sedan fick se dem komma in i huset. Mina små var verkligen nöjda med visningen och blev väldigt inspirerade, så väl hemma fick jag sitta modell och de målade av mig :).


Det fanns även så att barnen fick måla vid stafli vid gården, men tyvärr hann vi inte med det för när vi skulle gå dit efter visningen så stängde de.Vackert i Sundborn.

Imorse blev det lite korta intervaller, jag tror aldrig jag känt mig så slut som jag gjorde idag och jag känner mig fortfarande helt seg i kroppen. Jag måste nog tänka på att dricka mer, jag dricker på tok för lite, särskilt nu när det är så varmt.

Nej, slut på vilan, kidsen vill bada.

Ha en bra dag!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Å, jag är så förtjust i Sundborn! Carl Larssongården besökte vi för några år sedan....det var något jag längtat efter i flera år. Kändes nästan overkligt att vara där på riktigt.

  Duktig du är som tränar! Och ja, glöm inte att dricka. Viktigt!

  Kram, ha en jätteskön helg

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kort! Visst är väl Carl Larsson gården en riktig pärla. Har varit där en gång förut men skulle gärna åka dit igen.

  Intervaller i den här värmen - bra gjort!

  Ha en bra dag och helg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint, dit skulle jag också vilja åka. Kram.

  SvaraRadera
 4. Du är så otroligt duktig på att hitta på saker med dina barn :)
  Själv är man i en formsvacka gällande det men sen finns ingen jätte lust med en 1,5 åring med!
  Vi ska hitta på något med våran äldsta nu i dagarna! Bara vi tre!

  Ja drick drick drick drick... Hujedamig vad vätska som måste fyllas på!
  Du tog dig ut och du körde intervaller så gott du kunde! Heja heja! Och nästa gång kommer det gå galant, men det vet du ju ;-)

  Ha en fin fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 5. Åh till Sundborn skulle jag också vilja åka. Har tänket på det länge men det har inte blivit av. Kul att se fina bilder därifrån. Kram Nina

  SvaraRadera
 6. Såååå fint, tycker du lyckades fånga en massa bilder där det ser ut som om du är själv på plats.
  Vad fotar du med för kamera?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga sommarbilder Jennifer!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!