måndag 8 juli 2013

Varför

Fick ett hemskt besked idag på jobbet. En kollega, vi jobbade inte på samma avdelning men vi hade kontoren i samma byggnad, avled under en cykeltävling i söndags. Drygt 40 år gammal, jag har så svårt att förstå varför något sådant sker??? Jag skickar varma tankar till hans fru och barn och övriga nära och kära. 


 Ta hand om er!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Men herregud så tragiskt - och tänkvärda citat du visar - man borde "leva livet" hela tiden man vet ju som sagt aldrig när olyckan är framme :(

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Men så sorgligt!

  En påminnelse till oss andra att vara rädd om den tid vi får och att vi inte vet när det tar slut.

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 3. Hörde om en annan otäck händelse i går när vi var på kalas, som ficka alla att börja gråta och festen övergick i gråt. Så jag håller med dina citat. Tragiskt när det händer otäcka saker för alla drabbade.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag ryser i hela kroppen , så fruktansvärt!! sorgligt... Stackarn fru och barn, ja alla nära å kära såklart!
  ja det är viktigt att stanna upp, att leva här och nu lite mer... Livet kan vända fort!!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Ush och fy så hemskt!!!! Jag tycker det är så otäckt hur snabbt livet kan ryckas bort :-( Kram och ta hand om dig med.

  SvaraRadera
 6. Usch, så hemskt! Livet är så skört och vi har verkligen bara här och nu. Om morgondagen vet vi inget. Och när sådant sker i ens närhet blir det så påtagligt och som en väckarklocka att leva fullt ut. Här och nu.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!