onsdag 3 juli 2013

Inte hänga läpp för det

Sitter här och känner mig så tung och trött i benen. Idag blev det löpning i Mellsta igen, 7.5 km spåret som är är ganska tufft, det är mycket upp och ner. Även idag kändes det som att min vän fick dra mig fram, så nu jäklar måste jag skärpa mig så att hon inte behöver agera "hare" varje gång. Formen är inte den bästa nu känner jag, men det är väl så där att formen går upp och ner och det gäller att inte hänga läpp för det utan känna sig nöjd med träningen ändå.


Jag tog helg idag och kidsen får äntligen sommarlov, det firades med glass :). Jag har en jobbvecka kvar men sen så får jag också semester, som jag längtar. Jag längtar efter lugn, längtar efter att bara få vara med mina kära och ta dagen som den kommer, längtar efter att få kraft att vara en pigg och glad mamma som orkar leka, skratta, lyssna och vara närvarande. Ja, jag behöver semester känner jag.
4 kommentarer:

 1. Vad bra med en hare! Ibland kan man behöva lite draghjälp. :) Kram

  SvaraRadera
 2. Men du är väl inte i någon "down-period" som du skrev?! Du tar ju dig ut och det är ju ett steg i rätt riktning... Men ja jag vet hur det kan vara att känna sig down med träning!
  Igår var faktiskt första gången jag tränade ihop med någon, det var riktigt roligt! Idag känns det i kroppen efter intervall körning, så vi pushade nog varandra rätt rejält igår min vän och jag!
  Nej jag tröttnar inte på Ölands bilder, vi hade planer att åka dit i sommar men vi hamnar i Helsingborg istället, ja det ska bli skönt att lämna väggar a lite.., vill också samla energi, va glad och få vara ledig tillsammans hela familjen :)
  Ha en härlig torsdag
  Stoooor kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Du är på rätt väg. Du kommer snart att formtoppa igen. Kram.

  SvaraRadera
 4. All träning som blir av är ju bra!;) Längtar efter att kunna springa igen, men tar det lite lugnt än så länge. Tänkte prova med en pw senare idag. Har inte känt av knät alls ett par dagar nu, men vill inte riskera något genom att börja jogga.
  Förstår att du längtar efter semestern. Jag ägnar denna veckan till återhämtning och gör bara det jag känner för.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!