torsdag 18 juli 2013

Paus från allt sådant

Då är vi hemma igen efter några fantastiska dagar i Rullsand. Det gick hur bra som helst att tälta och jag tror att vi alla stortrivdes. Det blir ett helt annat liv än hemma, ingen stress, ingen tv, inget tv-spel, ingen dator. Det är välbehövligt att få lite paus från allt sådant ibland tror jag. Visst är det lite bök och stök att bo i tält och det kom en regnskur igår kväll så det blev lite blött, men det är sådant man får ta och det kändes faktiskt riktigt skönt att leva lite primitivt :).

Det blir bara lite mobilbilder från vår trip nu, för jag orkar inte föra över bilderna från kameran. Så det blir fler bilder från Rullsand en annan gång för det fanns mycket vackert att fota :).

Rullsands camping är en camping precis i min smak. Det är lugnt och skönt och inte en massa ståhej, och så kan man sätta upp tältet i en liten skog precis vid havet så man kommer liksom undan lite från själva campingen.

Nehej, nu är det duschen som gäller efter kvällens intervallpass. Det blev korta intervaller idag och oj så tungt det gick, men nu är det gjort i alla fall och känslan efteråt är bara så skön :).

Ha det ritkigt bra! Jag ska försöka läsa ikapp hos er i helgen, som jag sagt tidigare så är tiden framför datorn inte så prioriterad nu och jag tror inte jag är ensam om det :).

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Fina bilder från en trevlig vistelse. Själv skulle jag inte drömma om att tälta :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Jättehärligt! Det låter så skönt, avkopplande och fint att vara tillsammans utan stress.

  Och helt rätt att inte prioritera datorn ;)

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Och semestern låter som den var fantastisk. Vi behöver tid att umgås och leva enkelt så uppskattar man sitt hem destomer sedan:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk miljö. Jag tycker att det funkar med tält, men inte mer än så. Egentligen vill jag att semester ska vara mer bekvämt än så ;) Kram.

  SvaraRadera
 5. Så skönt det låter... Tänk egentligen vad mycket annat man kan göra utan all data/tel (även om jag begränsar det t Max här hemma)
  Vi åker på söndag kanske ska förbjuda det totalt i några dagar hehe...
  Grymt jobbat med intervallerna... Det som är så bra när man har sem ihop är att man kan sticka iväg på morgonen, annars känns det lite mer Planerat eftersom jag inte kan lämna N hemma...

  Ha en fin fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 6. Det är bra att vara utan all teknik man lägger så mycket tid på så man verkligen umgås med varann. Ni ser ut att ha haft det jättemysigt!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Härligt med riktig avkoppling! Det är verkligen semester att vara "avstängd" från allt och underbart att få vara vid havet! Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Så härligt ni haft det! Så skönt att bara vara tillsammans och stänga av allt annat.

  Hoppas resten av semestern fortsätter i samma anda och att helgen blir kanon!
  Stor kram Carina

  SvaraRadera
 9. Låter som härliga dagar. Har lite blande känslor för camping och nu var det några år sen sist.
  Vet att du förra året var intresserad av Gammelvala som jag skrev om i juli. Vill bara berätta att det börjar idag och pågår till nästa lördag.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, att du kom ihåg det :). Få se om vi kan få till att åka dit, vi ska till syrran i Karlstad på lördag, kanske kan jag få maken och övriga familjemedlemmar att åka till Värmland redan på fredagen :). Tack för att du talade om det!
   Kram Jennifer

   Radera
 10. Primitivt är så härligt emellanåt! Den där campingen lät ju hur mysig som helst. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!