onsdag 10 juli 2013

Kasta macka

Alltså, det där med att kasta macka, hur svårt ska det vara? Jag tycker att jag gör precis samma kaströrelser som grabben, mina bröder och min far, men ändå så bara sjunker den där stenen rakt ner i vattnet utan studsar.Ni ser väl vilken snygg stil jag har ;) och faktiskt här på stranden i Trollskogen
på Öland så.........lyckades jag få till två studsar!


Kanske är det det som får bli mitt sommarprojekt, att lära mig kasta macka ;). Ja så får det nog bli, för något annat projekt känner jag att jag inte orkar med under semestern. Jag ska verkligen försöka att koppla av och bara göra sådant som jag tycker är roligt. Givetvis så måste det ju städas och tvättas och sånt emellanåt, men annars ska jag verkligen försöka att bara vara och njuta. Men först så måste sista jobbdagen klaras av.
Äntligen, idag har jag inte känt av halsen någonting så idag blir det träning!!! Jag tänkte köra indoor walking på Friskis. Det var månader sedan jag var där, jag gillar bättre att träna utomhus på våren och sommaren men idag är det så blåsigt och ruggigt ute så det känns faktiskt skönt att få vara inne och träna.


Ha en skön kväll!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Det där med att kasta Macka är ju gör svårt, ibland har man tur ;-) så nu har du bara en dag kvar att jobba, så härligt, hoppas dagen går fort imorgon..
  Hade det inte varit skönt att ha någon som tvättade och städade under semestern, då hade man verkligen kunnat slappa... Vi har inga större projekt här hemma men det känns ändå som man har att fixa med!
  Lycka till med indoor och att halsen inte spökar...
  Jag och kompisen körde intervall idag, snart är hon här för ett glas rosé, det är man ju värd då ;-)

  Ha en toppen kväll
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Hahaha, vilken lycka :D Själv är jag med urkass på att kasta macka. har aldrig fått till snitsen trots många års övande. En dag kvar innan semestern? Underbart! Själv kämpar jag på en dryg vecka till!

  Kram på dig! /Anna

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra sommarutmaning.
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte heller kasta macka, kanske är det nåt som killar kan!? Är halvvägs in i min första semestervecka och njuter för fullt, grejar lite, slappar lite, gör det som faller mig in helt enkelt.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Ha ha vilka underbara bilder. övning övning. Tror att jag är rätt bra på att kasta, fast nu var det länge sedan sist.
  Bra tänk att bara göra roliga saker på semestern.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Hihi kasta macka det kan inte jag heller!! Låter som att du har en härlig semester framför dig, jag tänker framförallt på vilan!! Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Tycker faktiskt att det är riktigt kul att kasta macka!;)
  Ha en riktigt skön semester nu och vila upp dig ordentligt!:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Haha...kasta macka...det är jag bra på, en av få saker i lek & tävlingsväg.

  Hoppas verkligen du kan koppla av & bara NJUTA av din semester:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!