lördag 19 januari 2013

Kl 05.39

Lördagen går mot sitt slut. Den började väldigt tidigt, kl 05.39, ropade lillgossen på mig, när jag kom in till honom så sa han "mamma kan du sätta på mig glasögonen, jag ser inget". Ja, han fick sina glasögon igår och nu förstår jag verkligen hur illa han ser för det är ena rejäla "flaskbottnar" han fått, så det känns riktigt bra att han kan se ordentligt nu. Jag satte på honom glasögonen och försökte med att det fortfarande är natt så vi ska sova lite till, men se det gick inte hem så det var bara att masa sig ner.


En väldans trött och lite smågrinig mamma slog på teven till lillgossen och satte sig i soffan och bläddrade i tidningar.


Idag var det dags för Hoppis och skuttis igen, lillgossen var hur trött som helst och hade inte den minsta lust att åka på någon jympa så han fick stanna hemma hos pappa och tur var väl det för det visade sig att han var febrig.


Lilltösen körde lite uppvärmning på egen hand :).


Sedan har det inte hänt mycket här hemma, en febrig gosse och en lilltös som grinat till och från för magont, ledde till att denna vackra dag fick spenderas inomhus. Och det har varit bråk om att spela på DS och att låna min nyinköpta träningsboll, ibland önskar man att man hade dubbelt av allting, fast det är ju förstås bra att de lär sig att samsas, men det är aningens jobbigt innan de lärt sig det.






Idag köpte jag mig lite nya träningsredskap, alltid bra att ha lite hemma så att jag inte kan skylla på att jag inte har tid att åka iväg och träna, fick till ett skapligt pass på em ;). 



Det var som sagt en fin dag, jag hann ut att fota litegrann :).








Lilltösens magont resulterade i en spya på kvällen, håller tummarna för att det inte blir mer än så. Nu sover de små liven sött och jag trycker i mig godis till förbannelse ;).






Det här blev väl inte världens roligaste lördag, men men det hör till livet det också. Håller tummarna för piggare barn imorgon och att lillgossen inte ropar på mig kl 05.39.

Ha det bra!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

  1. Hej vännen låter som en dag med lite av varje...Det blir ju lite tungt när man får vakna så tidigt! Hoppas barnen mår bättre i morgon så ni kan gå ut lite. Kram från Maria

    SvaraRadera
  2. Usch och fy för så tidiga mornar!:( Hoppas att barnen mår bättre imorgon.
    Duktig du är som ändå får till pass hemma när det kör ihop sig. Det är jag jättedålig på.
    Vackra bilder du tagit utomhus idag!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni kryar på er snart. här har vi också haft sjuka barn, både influensa och maginfluensa, så trist denna årstid med dessa sjukdomar. fina naturbilder du tagit! kram Nilla

    SvaraRadera
  4. Den här årstiden är tuff med småbarn! Tycker ni fick till det bra och du hann ju till och med ut och fota ;)

    Hoppas ni mår bättre alla och att det inte blir värre.

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  5. Hoppas du fått sova längre i dag och att barnen mår bättre.

    Visst är det skönt att ha lite grejer för hemmaträning. Då finns som sagt inga ursäkter ;).

    Önskar er alla en bra söndag utan sjukdomar!

    Vilka fina kort du tagit. Kram Carina

    SvaraRadera
  6. Ojdå hoppas det inte blir magsjuka av det där! Jag minns väldigt väl när jag fick mina första glasögon (10 år ca) och hur skönt det var att plötsligt kunna se igen!! Fina vinterbilder du bjuder på! Kram Sara

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Nu var det ett tag sedan jag läste Lantliv. Är det senaste numret bra?
    Vad härligt och inspirerande med nya träningsredskap.

    Själv har jag ett sådant städryck. Nästa helg har jag redan planerat att jag ska strukturera upp i min garderob, linneskåp och ett "kontorsskåpet". Ordning och reda ska det vara inför våren. Då är det så mycket annat med fönsterputs och allt annat! ;)

    Hoppas du hittar något fint på ica maxi. :) Dom hade mycket vårfint tycker jag..

    Kram kram Madde

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tycker jag, jag är ett big fan av Lantliv och gillar nog alla nummer :).

      Det är så bra med sådana städryck ibland, det är så skönt med ordning och reda runt om sig.

      Håller med det finns mycket vårfint på Ica nu, har inte shoppat något ännu.
      Kram Jennifer

      Radera
  8. Det är tidigt, har också tidiga mornar när Lille N tycker att "nu startar vi dagen"... men de är goa när de är nyvakna...
    Hoppas att de mår bättre nu!

    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!