fredag 18 januari 2013

Tar helt enkelt dagen som den kommer

Tjatigt med dessa fredagar, eller ;)? Just nu älskar jag fredagar för att jag är ledig och får tid till att vara med småttingarna. Men jag gillade verkligen fredagar även när jag jobbade fredagar, det var alltid en lite speciell stämning på jobbet, alla var liksom på lite bättre humör och så var det ju fredagsfika också :). Visst är man lite trött och kanske somnar tidigt i soffan men ändå, känslan av att få vara ledig, det är härligt!


Mitt bästa sätt att starta morgonen på, en härlig rask promenad. Men nu börjar jag faktiskt längta efter att få promenera i ljus.


Alltid roligt att få bläddra i en tidning när morgonkaffet intas.
Äldste grabben stack precis iväg till skolan, jag och småttingarna har inga direkta planer för dagen. Hade tänkt mig lite pulkaåkning men vi får se, det är grått och kallt ute, men kanske orkar solen sig igenom molnen lite senare. Vi tar helt enkelt dagen som den kommer, småttingarna är ganska trötta så jag tror inte vi behöver hitta på en massa saker, de behöver vila ibland de med.Lilltösen chillar lite i soffan såhär på morgonen.


Denna underbar lilla björn, kanske det blir till att mysa och se någon Nalle Puh film idag.Ha en lovely friday gott folk!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Låter härligt! Ha en underbar dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Härligt! Fredagar är mysiga. Oavsett. En speciell dag med speciell stämning. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga inlägg och foton i veckan Jennifer! Och mysig frukost, fick mig lite dåligt samvete då jag ofta stressar lite på morgonen och inte har ro till en så god frukost, som dock är jätteviktig!! Ha en mysi helg! Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Lyser skønt, fredage er bare fantastiske :-) Hyggelige billeder...
  God weekend kram

  SvaraRadera
 5. Just nu är jag mamma ledig så den där riktiga fredags känslan är lite borta men visst var det så på jobbet att alla var på gott humör just denna dagen!

  Min man jobbar skift så ibland känns våra tisdagar som fredagar eller onsdagar som lördagar :)

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Visst är fredagar speciella!:)
  Tråkigt med din mage, men ändå skönt att du kan göra annan träning. Jag gjorde sit-ups efter min joggingrunda och det känns idag. Snacka om att magmusklerna var i dålig kondition!;)
  Härligt med dagar när man kan ta det som det kommer.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas fredagen varit lovely. Ha en skön kväll.

  SvaraRadera
 8. Har också njutit av en ledig fredag idag:). Ha en fortsatt bra helg! Kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas fredagen fortsatt i samma anda som den började. Stooor kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!