torsdag 10 januari 2013

Stumma ben

Oj oj oj vilka stumma ben jag har idag, de känns så tunga så idag blev det inte ens en promenad utan total vila. 

Torsdag kväll och det är så himla skönt att vara ledig imorgon. Nu kör vi bara en riktig myskväll här hemma, maken och grabben har hyrt film, så datorn läggs åt sidan :).


Har skrivit lite i boken om saker som har varit bra idag och saker som varit mindre bra och saker som jag har mått bra av :).En liten julstjärna kvar som jag inte nändes slänga, den får vissna först.Må så gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Åh ledig fredag, suck så skönt. Jag som bytt bort min imorgon... Fast får å andra sidan två på raken sen.

  Kram på dig och ha en härlig ledig dag!

  SvaraRadera
 2. Alltid skönt med träningsvärk då vet man att man gjort något bra ;) Va bra med en sån bok, jag har en tom skrivbok på mitt skrivbord så det får också bli en sån ventilationsbok tror jag - för bra vs dåliga saker som sker. Kan nog vara nyttigt att analysera ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en riktigt skön ledig fredag. Kram

  SvaraRadera
 4. Inte kul m stumma ben :(. Bra att du körde total vila. Det behöver man i bland. Själv körde jag en riktig tv- & film eftermiddag i går. Slappade bara i soffan utan minsta dåliga samvete och det var så skönt!

  Bra att du kommit igång med boken. Jag har ju en likadan där jag bara skriver positiva saker. Kollade igenom den i går och då kändes det bra. Man har så mycket att vara tacksam och glad åt :).

  Hoppas att du får en bra fredag och att ni får det kul i Bergebo! Vi hade gärna följt med men E är ju i Småland så det hade blivit svårt.

  Sköt om dig! Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Meen vilken härlig uppgift du gör Jennifer... att skriva om vad som vart bra... Du har fångat en del av vad livet går ut på!!! Kääärlek säger jag bara!!!
  <3
  Krraaaam underbara tösabit!!!!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!