fredag 25 januari 2013

Ingen lust att "björna" ute i 18 minusgrader

Tjoho säger jag idag! Fredag, ledig dag, jag har fått mig ett skönt träningspass, en härlig frukost, glada småttingar och snart drar vi till stugan.

Nja det där med ett skönt träningspass kanske jag får ändra lite. Hade bestämt mig för en runda ute innnan maken stack till jobbet. 18 grader kallt visade termometern, bara att klä sig ordentligt och ge sig iväg. Joggade lite lätt, men ni som följt mig ett tag här vet att min mage kan krångla väldigt när jag springer, och jag fick sådana knip att jag var tvungen att gå emellanåt för jag hade inte direkt någon lust att sätta mig och "björna" (göra nummer 2) ute i 18 minusgrader. Efter att ha tömt magen lite inne i värmen så kunde jag köra lite styrka utan magproblem :).Idag klarade jag mig utan bakåtkullerbytta, jag börjar gilla den där bollen.


Ännu en frukostbild, jag kan inte låta bli, det får nog bli min grej här på fredagar, att visa frukostbilder ;). 


Fick precis ett sms från min fina vän Linda, hu så dåligt samvete jag har. Hon har så ont i armen sedan igår på boxen, jag sparkade kanske lite för hårt, förlåt kära Linda, hoppas du vill boxas mer med mig ändå.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och slöa längre, dags att plocka undan frukost och packa så vi kommer iväg någon gång.


Önskar er en kanon-fredag!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Det var hurtig att ge sig ut i sådan kyla!:) Jag hoppas på färre minusgrader imorgon än de 15 vi hade imorse för då ska jag åka skidor.
  Ha en härlig helg i stugan nu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att byta lite miljö över helgen!
  Ha det fint!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Vilken hurtbulle! det skulle jag absolut inte komma på om det var -18 ute.
  Kul citat det där sista!
  Ha en skön helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Bra gjort att komma ut i den kylan, det hade inte jag gjort. Låter så härligt när du skriver om era helger i stugan och bara vara. Ha det gott!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hold da op hvor er det koldt...! Jeg er også både ude og løbe og ride, men om dagen er det også kun -6 - -8 grader her i DK men om natten er det -15 -18 grader...!
  Herligt citat, rigtig dejlig lørdag til dig - kram

  SvaraRadera
 6. 18 grader och småkyligt! Nej snorkallt vill jag säga haha
  Hoppas att ni har en mysig lördag!
  Kram K

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!