tisdag 1 januari 2013

Skrika stopp

2013 är här. Jag får erkänna att jag avslutade 2012 och startade 2013 med en väldans trötthetskänsla. Jag vet inte om jag kan säga att det är "sovtrött" jag är, det är mer en känsla av att jag bara skulle vilja skrika stopp och ta en paus från allt. Antar att det är en känsla man kan få ibland och det är väl bara att jobba sig ur den, prioritera sådant som ger energi så gott det går. 

Med tanke på min trötthet så kändes riktigt skönt att fira nyår i stugan tillsammans med vänner, det blev lugnt och skönt, lek och spel med barnen och så fick vi vuxna tid att få sitta och prata också.


Jag höll mig lugn med kameran så det blev inte så mycket bilder från nyårsafton ;). Och så var det så mörkt så det blev inga vidare bilder.Lite ledsamt att vi fortfarande har plusgrader, snön smälter mer och mer. Trots det lite tråkiga vädret så gjorde vi en liten utflykt till Silfhytteå så här på nyårsdagen. Det är så fint därute så det gråa vädret glöms bort och jag känner att jag fyller på med energi när jag får vara ute i naturen så jag måste nog försöka få till mer av det för att bli kvitt trötthetskänslan :).
Det kändes som vår då man hörde det forsande vattnet, såg isen smälta och det var blött överallt. Kanske lite trist att starta 2013 med ett inte alltför positivt inlägg, men det var så det kändes idag så då fick det bli så. Vi har ju hela 2013 framför oss så det kommer att hinnas med många positiva inlägg :). (Jag har inte tränat eller promenerat på tre dagar, vilket påverkar humöret negativt, har lite abstinens tror jag ;)).


Jag önskar er en god fortsättning och tusen, tusen tack för era fina kommentarer, de gör mig så himlans glad!!! Jag är lite dålig, eller inte lite dålig, mycket dålig på att svara på kommentarerna men jag försöker att alltid svara på frågor i alla fall. 

Kram Jennifer

12 kommentarer:

 1. Man ska skriva som man känner!
  God fortsättning på dig, vad lugnt och skönt ni verkar ha haft det. Det hade vi också!

  Kram K

  SvaraRadera
 2. Jag hade ett ganska crappy nyår. Eller. Det är kanske orättvist. Vi åt väldigt god mat. Sedan drog killarna till övervåningen och mannen tittade på Bodyguard för femtioelfte gången. Då ruttnade jag och gick och la mig med Molly. Alla ville spela spel, men en ville bara spela monopol och en vägrade ett annat spel och en tredje tänkte inte spela om inte alla var med osv. Så tolvslaget låg jag i sängen dotter och katt.
  Att 2013 börjar lite slött är inte hela världen. 364 dagar kvar. Eller är det skottår? Anyway
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tycker att det är skönt och höra om trötthet! Nyårsafton kan kännas väldigt kravfylld för min del!
  Ha en riktigt fin fortsättning!
  Stor kram Helen

  SvaraRadera
 4. Klokt av dig att lyssna på din kropp. Du kanske bara behöver slå av temopt ett tag för ett komma på rätt köl igen. Det där mammapusslet är inte alltid så lätt att hålla i balans.
  Gott nytt år på dig, du har lång tid på dig att få ett bra sådant.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Äsch. Man känner sig inte på topp alltid. Så är det bara.

  Kram på dig och en god fortsättning!

  SvaraRadera
 6. När jag läste vissa inlägg under mitt 2012, så insåg jag att jag varit trött väldigt ofta. Har nu bestämt mig för att försöka, så långt det är möjligt, att göra mer saker som ger mig energi i fortsättningen och inte prioritera bort träningen så fort det blir fullt i almanackan. Prioritera träning om det så "bara" innebär en halvtimmes promenad.
  Ta hand om dig!:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. God fortsättning på det nya året! Kram

  SvaraRadera
 8. Klart man ska skriva precis som man känner. Vissa dagar är på topp, andra inte. Så är det bara! Hoppas det är bättre och att du känner dig piggare i morgon.

  Bamsekram Carina

  PS: det där m träningsabstinens känner jag igen ;)

  SvaraRadera
 9. Tycker om dig för att du skriver som du känner och tänker! Vi har ju alla dagar som inte alltid är på topp. Du är inte ensam!

  God fortsättning!

  xx

  SvaraRadera
 10. Vet du...

  Jag har också alltid haft inställningen att man skall "jobba sig ur" motiga perioder i livet, men vad jag har lärt mig med tiden är att ibland kanske man behöver vila sig ur dem istället... Så lite vila kanske skulle kunna vara någonting ;)

  Å du, sedan behöver man inte vara på topp jämt. Det är ok att gnälla av sig, har man dessutom en blogg att göra det på så kanske familjen slipper lite av gnället istället :D

  Kram på dig vännen. Ha det bra och var rädd om dig! /Anna

  SvaraRadera
 11. Oj vilka vårbilder du bjuder på idag - verkligen konstigt väder vi har nu för tiden tycker jag. Ja nu tar vi nya tag för 2013 och klart man är trött efter jul och nyårsfirande musten går väl ur en liksom men snart är vardagen tillbaka och du kan förhoppningsvis klämma in lite träning som boostar dig med energi ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 12. Man kan inte vara på topp alltid . Kram på dig

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!