onsdag 16 januari 2013

Nu får det vara nog

Hej hopp! Det blev ett sent inlägg idag, har varit på skivstång intervall och det är så sent på kvällen så då dröjer det lite innan jag kan sätta sig framför datorn. Få se nu hur mina triceps kommer att må efter detta pass denna gång ;).

Ni kanske undrar hur det är med humöret idag? Jodå det är bättre, jag kan fortfarande känna mig lite småsur, men vet inte varför. Är inte det knäppt, varför är man sur över något som man inte vet vad det är? Därför har jag bestämt att nu får det vara nog,jag ska ta tag i och försöka styra bort mina tankar och känslor från surhet till glädje, det går, det vet jag. Och era kommentarer är en bra början till att känna glädje för de gör mig så glad, tack!


Jag bläddrade lite i "buffé" idag och jag tyckte att det fanns riktigt många bra recpet. Flera recept på soppa, det är ju bara så gott med soppa så här på vintern. Och så var det flera förslag på vad man kan använda morot till och blir man pigg av morot så lär jag behöva trycka i mig mängder :).


Här har det snöat för fullt så nu är det sådär vitt och vackert ute igen, härligt!
Jag önskar er en god natts sömn, och imorgon är det torsdag, snart är helgen här igen!!!

Kramar 
Jennifer

10 kommentarer:

 1. Kolla min morotspaj! Massor av nyttiga antioxidanter i den du. Inte mycket pajdeg, så alltså relativt kolhydratsnål. För att vara paj.
  Mens? Det är inte därför du känner dig lite ilsk? Förlåt. Nu låter jag som en karl. Så fort jag är surkärring hemma får jag den kommentaren. Har du mens eller? Och ofta är det just det på gång då. Men annars kan det ju bara vara så att mörkret tar ut sin rätt. Det har varit en lång höst och vinter. Och än är det långt kvar till ljus och värme. Eller så är det kanske något du är missnöjd över. Som dina tankar om jobbet.

  Äsch. Nu får jag sluta leka amatörpsykolog va? Hoppas du inte tar illa upp. Försöker bara peppa lite, men det kanske får motsatt effekt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi, här får du gärna vara amatörpsykolog, det är jättebra med peppning, det hjälper för mig.
  Nja mens, jag brukar inte känna av det så, men det är inte många dagar kvar tills det är dags, så man vet ju aldrig :-).
  Jobbet tror jag kan vara en stor bov i dramat, men jag får göra det bästa av situationen och göra en massa roligt på fritiden, så kanske jag så småningom kommer på vad jag vill göra :-).
  Och solen, jag vill ha sol nu!!!!
  Tack för ditt peppande! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Ja piggtips behöver vi nog alla lite till mans nu!
  Ska kika på de där tipsen, sånt är ju alltid bra att hjälpa till på traven med:)
  Ha en bra dag,
  Anna

  SvaraRadera
 4. Det där med humöret ä inte alltid så lätt. Hoppas att det känns bättre snart.
  Vilken härlig bild, den där på trädet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det känns bättre idag!:) Man kan faktiskt ändra mycket med tankens kraft. Mycket handlar ju om vad man har för inställning till livet. Lycka till!:)
  Här har det också kommit snö och det är så vitt och fint igen. Nu hoppas jag bara på att de ska kunna göra nya längdskidspår så jag slipper åka så långt för att kunna åka.
  Ha en bra torsdag!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas du känner dig bättre i dag Jennifer! Det är faktiskt sjukt vad tankens kraft kan göra. Det gäller bara att hitta rätt sätt för att bryta negativa tankar. Ett tips är Louise H Hays bok Du kan hela dig själv. Den är faktiskt riktigt bra.

  Varm kram Carina

  SvaraRadera
 7. Hoppas tricepsarna och du mår strålande idag ;) Glöm inte att fylla på med lite extra D-vitamin också ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 8. Hoppas att både triceps och humöret är på topp idag, alla har vi nog våra surdagar så är det. Ha en fortsatt bra torsdag . Kram

  SvaraRadera
 9. Mmmm, jag såg också det soppreceptet och det verkar ju hur smarrigt som helst. Får nog bli champinjonsoppa här någon dag framöver.

  jag tycker att du har rätt i att vi styr över våra tankar och att vi naturligtvis skall försöka välja glädje i de flesta lägen MEN.... Vad jag ändå försöker lära mig själv är att man FÅR vara nere, grinig och sur ibland UTAN att ha dåligt samvete för det. Man måste inte vara på topp jämt. Det finns liksom ingen som pallar det. Så var du lite snäll mot dig själv också!!!

  Kramar i massor! /Anna

  SvaraRadera
 10. Vilken fantastisk bild på trädet! Låter som du kommer lyckas att välja glädje istället, härligt. Tack för morotstipset!

  Fin blogg du har!
  Hälsningar Linda

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!