tisdag 22 januari 2013

Mest osmidiga person som finns

Alltså jag är nog den mest osmidiga person som finns :). Jag köpte mig ju en gymboll eller pilatesboll, vad man nu vill kalla det, i lördags. Brukar ni träna med en sådan? Har ni problem att hålla balansen? Jag var hur klumpig som helst på denna boll och de skrattade gott åt mig här hemma när de tittade på mina tappra försök att ligga still på den där himla bollen. Jag kan lova er att hade de filmat mig så hade det lätt platsat i AFV, det hela resulterade i att jag rullar baklänges, gör en baklängeskullerbytta och slår i armen i bordsbenet :).

Efter ett tag lyckades jag i alla fall och jag tror att jag och bollen kommer att kunna bli bra vänner.


Att jag är en gottegris har nog inte undgått er. Jag älskar godis och gissa om jag blev glad idag efter en småtråkig dag på jobbet när jag hittar en kvarglömd påse med ett av mina favvogodisar i bilen. Ja en sådan liten sak kan göra mig glad, fånigt jag vet, men sådan är jag :).Lakrits täckt med choklad, ljuvligt!!!


Mitt halsont försvann här under dagen så då passade jag på att gå på ett pass ikväll som jag inte testat förut, station medel. Ett helt okej pass, med mycket styrka och lite flås. Men jag fick en grym huvudvärk som inte har gett med sig än så jag hoppas att en natts sömn får den att försvinna.


Ha det toppen!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Du kan du......Mmmm gott den skiten :) men som du tränar är du värd varenda en

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Jösses, vad du tränar!:) Är så imponerad över att du får till träning hemma, det lyckas inte jag med även om jag funderar på det emellanåt.
  Smal du ser ut också. Då kan du allt äta lite godis utan dåligt samvete.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men aj! så ont. Det låter som mig det där.;-)
  Älgskitar är gott.:-) Kram

  SvaraRadera
 5. Ajdå! det där såg ju ont ut :( Men jag förstår att kullebyttan måste ha sett ganska så festlig ut :)

  Ha en toppenkväll! Kram

  SvaraRadera
 6. Hihi, det måste sett ganska kul ut:). Lika kul som när jag förra veckan gick baklänges rakt in i ett staket och föll över och blev hängande där... Hoppas det känns bättre nu för det såg ut att göra ont! Kram

  SvaraRadera
 7. Förstår att det gör ont men det måste ha sett ganska kul ut ;-)
  Tittade in här efter att jag hade ätit lunch på jobbet och så visar du bild på supergott godis!! Jag har faktiskt lyckats låta bli sen förra måndagen, men idag var det tur att de bara fanns på bild!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Hoppas du inte har lika ont i dag. Men jag kan inte sluta småle när jag tänker på den där kullerbyttan du gjorde ;).

  Dom där godisarna är allt bra goda - mina favvisar alla kategorier!

  Hoppas du haft en bra dag! Kram Carina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!