onsdag 9 januari 2013

Glasögon

Tack ska ni ha för era peppande kommentarer gällande min tappade gnista, det känns så underbart att läsa!

Idag har det varit en ganska bra dag på jobbet och jag funderade då vad det var som var bra och det är när jag får göra jobb tillsammans med andra, sitta i grupp och diskutera, så där har jag en grej att notera, jag gillar att jobba i grupp :).

Men på eftermiddagen så tappade jag lite fokus och glömde mina "bekymmer" då jag pratade med maken efter att han varit på synundersökning med lillgossen. Vår goa lillgosse ska få glasögon, han ser fruktansvärt dåligt, översynt +8!!! och även brytningsfel. Maken fick testa att titta i en lins med det synfelet och allt var bara suddigt, precis allt, det gick knappt att urskilja saker. Stackars liten gosse så har han gått, hon som gjorde undersökningen tyckte att det var lite  konstigt att vi inte har märkt något för så dåligt som han ser så borde det ha märkts. Snacka om att jag har dåligt samvete över att jag inte upptäckt det tidigare. Men nu kommer han i alla fall att få glasögon och han kommer att få se, det kommer att bli en helt ny värld för honom sa ortoptisten.


Så idag har det provats bågar, de längst ner till vänster valde han :).


Och så hade jag en överlycklig tös efter dagis, idag skulle hon äntligen få börja på gymnastik, som hon har längtat.


En riktigt bra debut blev det, lilltösen var helnöjd och längtar redan efter nästa gång.


På kvällen var det min tur att träna, idag blev det skivstång/intervall 75 min på Friskis. Ett bra pass, inte det roligaste men riktigt bra träning för kroppen, de sista 15 minuterna körde vi intervaller och det kändes kan jag lova, både i muskler och flåset :).
Oj vad klockan sprungit iväg, en liten nackdel med att träna sent är att jag måste komma ner i varv ett tag innan jag kan gå och lägga mig.

Ha det bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Fina ögon, vilken lycka med gympa vill väl göra som mamma :)
  //Kram

  SvaraRadera
 2. Du får inte klandra dig för att inte uppmärksammat synfelet. Tänk bara vad bra att ni upptäckte det NU och att han kommer få coola brills och kommer se allt klart och tydligt.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du hittat positiva saker i jobbet! Bra! Fortsätt fokusera på det!

  Ang glasögonen så ska du inte ha dåligt samvete. Hur skulle du kunna veta hur det var fatt om han inte sagt något. Eller hur?? J kommer bli supercool i sina glasögon! Kul att E gillade gymnastiken.

  Hoppas du får en bra torsdag! Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Skönt att synfelet upptäcktes redan nu, det är inget du kan klandras för, hur skulle du kunnat veta?
  Nu kommer han må super och se så cool ut i brillorna:) Skönt

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Så bra att synfelet upptäcktes och din kille får snygga glasögon inte kan du klandra dig för det, absolut inte. Kram kram

  SvaraRadera
 6. Inte lätt att upptäcka synfel på sina barn, ha inte dåligt samvete för det! Som sagt, var glad att det upptäcktes nu i alla fall och att han hinner vänja sig vid glasögon innan han börjar skolan och så.
  Funderar på att börja styrketräna på Friskis. Hade tänkt en joggingrunda idag, men just nu lockar det inte alls. Strax under nollan och blåsigt, nej det får bli en runda imorgon istället.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!