torsdag 17 januari 2013

Ni är underbara

Alltså jag säger bara det, gud så gött med torsdagkväll, nu tar jag helg!!! En helg då jag ska försöka att bara ta det lugnt och göra sådant som jag gillar :). Hoppas på fint väder imorgon så kanske det kan bli lite pulka och korvgrillning, det vore något det!

En till sak som känns riktigt gött är att det blir ljusare och ljusare för varje dag, det är inte bäcksvart ute när vi kommer hem från jobb och dagis, snart går det ju till och med att vara ute och fota efter jobbet :).
Träningsvärken kommer smygande i många muskler, men än så länge är det en sådan där skön träningsvärk. Idag blev det vila, har en förkylning på g känner jag så då blir det till att ta det lugnt och försöka mota borta den, så kan jag förhoppningsvis träna imorgon :).

Ni är underbara ska ni veta, tack för att ni är så omtänksamma och peppande!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Gött att ha tagit helgen redan. Jag har gått hela dagen och tyckt att det är fredag men jag får snällt ta mej till jobbet i morgon också. Pulka o korvgrillning låter härligt!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Låter underbart och det är tur att du finns fantastiska människa,,,,ha nu en härlig helg få se om jag tittar förbi med kassen :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider, det finns hopp:) Vad skönt för dig att redan ta helg, ha det riktigt gott! Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Låter underbart att ta helg redan idag!:)
  Här konstaterade vi i em att vi kan flytta fram våra timers (?) en halvtimme nu. Så härligt när man kan gå åt det hållet igen!:)
  Ha en härlig helg! Här blir det handbollsmatcher på lördag och förhoppningsvis skidåkning på lördag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har också 'helg' men har ändå ett par måsten idag!

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!