lördag 26 januari 2013

Blev ett fiasko

Alltså igår när vi åkte till stugan, det var så himla vackert, jag fattar inte att det kan vara så fint, lilltösen tröttnade på mitt tjat om allt det vackra :). Jag var bara tvungen att stanna bilen och ta några kort med telefonen genom rutan.


Blev ju inte den bästa kvaliteten på bilderna, men men, det kanske går att ana lite hur vackert det var. 


Kan ju säga att det var svinkallt i stugan när vi kom fram, vi har bara lite värme på när vi inte är där, och är det då ca 15 minusgrader ute så blir det kallt inne kan jag lova och det tar sin lilla tid innan vi får upp värmen. Det blir till att gå runt med mössa och jacka ett bra tag.


Lite grillning inne stugan med mössa och jacka på :).



Idag när jag vaknade så var det grått ute men inte så kallt bara 4 minusgrader. Synd att det inte var soligt men toppen att det inte var så kallt tänkte jag, vi hade nämligen bestämt oss för att gå ner till sjön och pimpla. Glada i hågen packade vi ihop fiskegrejor och matsäck och promenerade till sjön. 




Men jag kan säga att vår tänkta pimpling blev ett fiasko. Det blåste och var svinkallt, småttingarna började snabbt att frysa och grina, jag fick inte fart på den där jävla brasan (var tvungen att erkänna och be maken fixa :(). Vi tryckte i oss varsin korv och gick sedan hem med småttingarna grinandes på boben. Men äldste grabben hann få en aborre i alla fall :) och så var det mysigt att få komma in i värmen och sätta sig i soffan framför brasan och äta upp resten av matsäcken.

Ja efter det gick det inte att få ut småttingarna något mer, så det blev pyssel och spel istället. Men jag tog mig ut på en joggingrunda och för första gången på väääldigt länge kändes toppen, jag njöt faktiskt av att springa, eller jogga ska jag skriva, jag springer så himla långsamt så det är inte värt att kalla det springa.





Kanske ska jag ta och utmana grabben i yatzy nu. 

Ha en skön kväll och en fin söndag! 

Kram Jennifer

13 kommentarer:

  1. Tråkigt när det blir så där, men jag hoppas att ni hade det mysigt i stugan istället!:)
    Det blev skidåkning idag och mormor får åka hem imorgon eller på måndag!:)
    Fick frågan idag om jag glömt av löpningen. Tar kortare, långsamma rundor emellanåt, men just nu är mycket fokus på skidåkningen. Om fyra veckor har jag förhoppningsvis gått i mål efter min första "Tjejvasa"!:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt att din mormor får åka hem.
      Jag förstår dig att du har fokus på skidåkningen nu, du kommer att fixa tjejvasan galant!
      Kram Jennifer

      Radera
  2. Trist att det inte blev som ni hade tänkt er MEN det blev ju bra ändå :-)
    Mys i stugan och fika på resten av matsäcken var ju inte fy skam iheller!
    Bilderna är jättevackra!

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Det blir inte alltid som man tänkt sig... Men ofta blir det bra i slutänden ändå:) Här var det bara - 5 grader idag. Mot gårdagens - 20 borde det nästan kännts som sommar. Men eftersom det blåste idag kändes det mycket kallare. Hoppas ni fick en fin kväll tillsammans! Kram

    SvaraRadera
  4. Som det kan bli ibland... Ser verkligen helt underbart ut på bilderna i alla fall :)
    Fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att det ser bra ut i alla fall ;).
      Det är något knas jag kommer inte in på din blogg, hoppas det är ett tillfälligt fel bara.

      Ha en bra söndag! Kram Jennifer

      Radera
  5. Äsch du får inte se det som ett fiasko, ni kom ju iaf ut och fick en aborre och lite frisk luft ;) Vad roligt att läsa om dina boll-strapatser vi har också en sån boll hemma som maken köpt men jag har faktiskt inte använt den här hemma men jag har gått på en hel del pilatesbolls-pass på gymmet, riktigt bra träning, magen får jobb på bra. Du kanske ska testa ett sånt pass då får du säkert många bra tips för hur du ska använda bollen och slippa skador ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag borde nog ta hjälp av en instruktör så jag lär mig att göra på rätt sätt, bra tips av dig :-)!
      Kram Jennifer

      Radera
  6. Älskar hur du skriver....the real deal liksom. Och vi har alla varit där! Bilderna ser mycket lugna och harmoniska ut, bara så du vet ;)

    Gott med korv och marshmallows iallafall.

    Och ni fick en aborre!!

    KRAM!
    Lotta

    SvaraRadera
  7. Vilka bilder! Förstår att du var tvungen att stanna bilen :).

    Tycker det verkar som ni haften bra lördag även om det inte blev som du tänkt. Kul att löpningen gick bra!

    Hoppas du/ni får en bra söndag! Kram

    SvaraRadera
  8. Fantastiske billeder kender godt dét at man bare MÅ standse og tage billeder :-) Forleden jagtede jeg i bedste Paparazzi stil ud over marken, over stok og sten for at tage billeder af Krondyr...! Og jeg fik dem se blot inde på bloggen :-) I dag har jeg lavet en "levende billede serie" med alle de bedste naturbilleder, med musik på, kig ind forbi. Rigtig dejlig søndag til dig...

    SvaraRadera
  9. Underbara bilder och det låter ju ändå mysigt med pimpling... Men visst kan det bli lite körigt ändå:) Så bra att sonen fick en abborre i alla fall och du fick vackra bilder:) Må så gott kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  10. Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig :)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!