fredag 18 januari 2013

Badhuset

Det blev en dag i badhuset för mig och småttingarna idag. Jag frågade dem vad de ville göra och då sa de att de ville bada så det blev till att packa väskan och sticka iväg, och vilken rolig dag vi fick. Jag måste säga att jag har tyckt att det har varit väldigt jobbigt att vara själv och bada med småttingarna, jag blir så nervös att jag ska tappa bort någon, jag har en väldans respekt för vatten. Men nu har mina småttingar blivit så stora så allt gick hur smidigt som helst och det gick att diskutera med om varför de var tvungna att vara vid mig hela tiden. Efter bad så måste ju man ju fylla på med energi så då fick det blir glass :).





När vi kom hem packade jag nästa väska och stack iväg på spinning. Hade tänkt gå på cirkelfys men det passet var fullbokat, men jag gillar ju spinning så det gjorde inte så mycket :). Efter spinning så är man väl värd kebab, eller hur? Ja det blev köpmat till middag, ibland är det bara så himla skönt att slippa stå och laga mat.





Solen orkade sig fram och det var riktigt vackert ute, hann dock inte ut och fota så det fick bli ett foto genom småttingarnas fönster :).

Nu har maken fått småttingarna att somna så nu ska vi sjunka ner i soffan och titta på "På spåret".

Ha en fin kväll och sov gott!

Kram Jennifer 

11 kommentarer:

  1. Härligt, den där upptäckten när barn "plötsligt" blivit större! Så skönt när det går att förklara hur det ligger till, istället för att vara orolig!
    Låter som en skön dag!
    Ha en härlig helg!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  2. Varje tid har sin tjusning med barnen, men det är rätt skönt när det går att prata med dem och de förstår. Vår dotter var i badhuset med en kompis och hennes mamma igår. Badhus är inte mitt favoritställe direkt då jag inte gillar att visa mig i bikini.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gillar inte heller att springa runt i bikini, men jag gillar ändå att bada :). Tror jag ska försöka hitta mig en bra och rejäl baddräkt. Ha det bra! Kram Jennifer

      Radera
  3. Mysigt med en dag på badhuset, och färdig mat på fredagskvällen kan vara väldigt skönt och bekvämt. Ha nu en fin lördag .

    SvaraRadera
  4. Hatar badhuset. Får ångest av sådana ställen. Kommunala badhus. Urk. Jag vågar aldrig fråga barnen vad de vill göra för då får jag till svar: bada. Men nu för tiden går killarna själva
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad hurtig du är! Klart du är värd en kebab! Kram!

    SvaraRadera
  6. Vilken superfin header du har!
    Jag gillar inte badhus, tycker jag känner mig så naken på något vis!
    Nu har vi fått ett nybyggt här och du kan tro det tjatas här, men jag hoppas pappan tar tag i den biten!
    Klart man får äta kebab när man varit så duktig!
    Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!
      Nej jag är inte heller så förtjust i att springa runt i bikini, men jag gillar att bada :).
      Ha det! Kram Jennifer

      Radera
  7. Å, minns också hur roligt det var när vi badade när barnen var mindre. Så skönt när de blev större och man kunde slappna av mer.

    Vackra bilder!! Och javisst får man äta Kebab efter spinning ;)

    KRAM!!

    SvaraRadera
  8. Super fedt billede i headeren :-) Uh kebab er bare dét bedste :-))
    Rigtig dejlig lørdag aften - kram til dig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag gillar verkligen den bilden själv :). Ha en fin fortsättningen på helgen! Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!