söndag 20 januari 2013

1 år

Idag blev det minsann lite sovmorgon :). Maken gick upp med lillgossen, som i alla fall sov till 06.40 idag, medan jag och lilltösen låg kvar i sängen ett tag till. Det är så mysigt att ligga där bredvid henne och hon fyller mig med glädje och värme när hon lägger armen om mig och säger "mamma du är bäst".





Det har varit lite småhängiga, småfebriga barn här hemma idag också så det har blivit ännu en innedag. Tack och lov så verkar det inte vara magsjuka som lilltösen hade för det kom bara en spya sedan har allt varit frid och fröjd. Vi startade dagen med lite pyssel, jag plockade fram mina stämplar och stäplade ett citat på en canvasduk. Jag blev inte nöjd med resultatet, tror jag ska köpa mig lite nya stämplar, de är så svår att ha att göra med de jag har nu. 


Att vara hemma med krassliga barn brukar innebära att det blir bakning, idag fixade vi lite hamburgebröd att ha till lunchen. 


Jag älskar snabbjästen som finns, det är så bra när man inte har lust eller tid att vänta på en lång jäsning.


En massa gofika har jag tryckt i mig också, vi var hem en liten vända till mina förärldrar och där fans det massa gott hembakat, mums! Tur jag bokade in mig på ett skivstångspass ;). Hade inte tänkt träna idag utan bara gå en promenad, men kunde inte låta bli när jag såg att jag skulle hinna med att gå på det passet.





Vet ni vad? Idag har jag bloggat i 1 år, det är säkert många som inte förstår alls varför jag gör det och tycker att det är meningslöst och fånigt med allt fotande hit och dit. Men det får de gärna tycka, huvudsaken är ju att jag tycker att det är meningsfullt och ingen är ju tvingad att gå in här och läsa :). Jag gillar verkligen att sitta och pilla med bilder, göra kollage, skriva citat som jag fastnar för och skriva lite om livet. Det är skönt att skriva av sig ibland och roligt att ha kvar, det är en sorts dagbok. Det är otroligt hur många fina bloggare det finns och det är så roligt att få lära känna er här i bloggvärlden, en del av er känns det nästan som att jag känner på riktigt utan att ens ha träffat er irl :).

Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin helg och att ni får en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

  1. Grattis Jennifer!

    Du har en jättehärlig, personlig och fin blogg. Njuter alltid att läsa och se dina bilder. Tycker om att du delar med dig av dina tankar, barnen, citat, arbetet och ja, allt som händer omkring dig.

    Du är en pärla!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Hoppas barnen kryar på sig fort. Och du,jag gillar din blogg mycket, inget meningslöst eller fånigt alls. Strunt i dem som tycker så om nu någon gör det. Du skriver bra, tar fina bilder och så hittar du guldkornen bland ordspråk och delar med dig av dem,så att vi också får se dem. Ha det gott Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis till ditt första år:) Så Härligt!

    Kramar Åsa

    SvaraRadera
  4. Grattis på 1-årsdagen! Bloggen är precis som du: varm, genuin och äkta. Du delar med dig som det är, utan krusiduller - det gillar jag! Det är oxå kul att kunna ta del av er vardag nu när vi inte hinner träffas så ofta.

    Hoppas du får en bra vecka och att småttingarna kryar på sig! Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Bloggen är jättefin och visst känns det som vänner på nåt konstigt vis! :) Anna

    SvaraRadera
  6. Mysig dag trots krassliga barn!:)
    Håller med dig precis angående bloggen och bloggandet. För mig är det som en dagbok och jag har många gånger tänkt att jag skulle skriva ut bloggen eller göra en bloggbok av den. Får nog ta det i etapper då jag bloggat sedan -08 tror jag att det är. Gillar din blogg och gillar alla citat du delar med dig av.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tillykke med 1 års dagen :-) Fine tanker om din blog. Glæder mig til at se og læse meget mere.
    Rigtig dejlig mandag - kram Tina

    SvaraRadera
  8. Grattis på 1-årsdagen. Jag har bloggat liiiite längre. Det är skönt att skriva av sig och få utlopp för sin kreativitet. Resten är bara en härlig bonus. Kram

    SvaraRadera
  9. Grattis till ettårsdagen! Du ska göra det du vill! Kram!

    SvaraRadera
  10. Grattis! Visst är det kul att blogga, även om det går i perioder hur mycket man hinner med. Jag har det lite som en bilddagbok, tycker det är väldigt kul att gå tillbaka och läsa mina egna inlägg och se vad vid gjorde för några år sen:)Och sen är det förstås väldigt uppmuntrande med alla snälla hälsningar man får!

    Krya på er!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  11. Grattis på 1 årsdagen!! Jag tycker det är jätteroligt att få komma och hälsa på dig, just nu är du min inspirationskälla till träning. Även om jag inte kommit igång än.. ;)

    Ni ser ut att ha haft en härlig mysdag, tycker att citatet var jättebra!

    Ha det gott

    SvaraRadera
  12. Grattis på ett årsdagen - tjohoo. Ja, visst är det kul att blogga - att få skriva av sig lite och de som inte gillar det har väl förstås svårt att fatta vitsen ;) Kul iaf att ha hittat till dig och hoppas det blir många fler år av läsande inne hos dig ;)

    Kram ullis och hoppas de små kryat på sig nu ;)

    SvaraRadera
  13. Men du, då säger vi stort grattis på jubileumsdagen! Då ser vi fram mot ytterligare ett år här på din härliga blogg! Tänk vad fort det går ändå :) Nu i februari har jag bloggat i sex (!!!!!!) år. Helt galet det med :)

    Kram på dig! /Anna

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!