lördag 24 november 2012

Näsblod

Ikväll törs jag lova att vi somnar ovaggat. Vi har haft en riktigt bra dag, vi startade med en vandring mot "nalle-affären" i Gamla stan sedan blev det lite fler affärer och lunch för att sedan tillbringa eftermiddagen på hotellet och bada och leka med inköpta leksaker :).

En god middag fick vi i oss på en italiensk restaurang, tyvärr blev lillgossen dålig i magen och började blöda näsblod men det är sådant man får räkna med när man är ned småbarn på restaurang ;).

Jag köpta mig ett nummer av "Hälsa och fitness" det fanns en artikel i den "älska lakrits- bli frisk och smal på köpet" som jag tyckte lät väldigt intressant, ni har nog inte missat att jag gillar lakrits?!

Hoppas er lördag varit toppen, sov gott!
(jag tackar för era kommentarer, jag hinner inte riktigt kika in hos er nu, men jag ser fram emot att läsa ikapp när jag är hemma igen.)

Kram Jennifer

Töserna var väldigt fascinerade av NK's skyltfönster :).





8 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha det och vilken tur att ni kom iväg ändå, trots lite härjande baciller. Det där med lakritsen låter intressant måste jag nog också ta och läsa om ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig myshelg ! ha en fin söndag. Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig helg ni haft men visst blir man lite trött, blir skönt att sova i egen säng i natt:) Må så gott kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  4. Det verkar varit en mysig dag trots näsblod! Kram!

    SvaraRadera
  5. NK's julskyltning är en stor grej även för en stor tjej. Brukar dock undvika skylthelgen, men så fort som möjligt vill jag ta del av nks skyltning och jämföra med föregående år.
    Låter som ni har haft en bra helt i Stockholm.
    Attans snygg du är
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, nu var du allt bra snäll, bilden är lite mörk och suddig så man ser inte alla skavanker;).

      Ja skyltningen var fantastisk, men oj vad trångt det var! Kram Jennifer

      Radera
  6. Härligt med lite Weekendsemester! Den där lakritsgrejen skulle jag absolut kunna tänka mig hoppa på känns dock som att det finns någon hake, eller?? ;)

    SvaraRadera
  7. Ni ser ut o haft en underbar weekend tripp till storstan, blir lite avundsjuk :)
    //Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!